Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Η Λουπίτα Νιγιόγκο μας βάζει τα γυαλιά… ηλίου!

Η Λουπίτα Νιγιόγκο μας βάζει τα γυαλιά… ηλίου!

Έγινε γνωστή μέσα από το ρόλο της Πάτσι στη βραβευμένη ταινία του Στιβ ΜακΚουίν «12 χρόνια σκλάβος» και διάσημη τοις πάσι με την κατάκτηση του πρώτου της Όσκαρ Β’ Γυναικείου ρόλου στη φετινή απονομή των χρυσών αγαλματιδίων.


Ο λόγος, φυσικά, για τη Λουπίτα Νιγιόγκο, η οποία αποτελεί όχι μόνο ένα από τα ανερχόμενα αστέρια της μεγάλης οθόνης, αλλά και fashion icon. Είναι η πρέσβειρα της Lancome, καθώς και η μούσα του Miu Miu.

Αφού πρωταγωνίστησε τον περασμένο Ιανουάριο στη διαφημιστική καμπάνια ρούχων του δημοφιλούς οίκου για την κολεξιόν Άνοιξη – Καλοκαίρι 2014, η 30χρονη Μεξικανή –κενυατικής καταγωγής- ηθοποιός λανσάρει τώρα τη συλλογή γυαλιών ηλίου.



.
Να σημειωθεί πως η Νιγιόγκο αναδείχθηκε ως η ωραιότερη γυναίκα στον κόσμο για το 2014 από το περιοδικό People. 

Ημερομηνία δημοσίευσης : 6 Μαϊ 2014


 Πηγή ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: