Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Εισέβαλλαν στο σπίτι της Selena Gomez

Εισέβαλλαν στο σπίτι της Selena Gomez

Οι αστυνομικές αρχές του Los Angeles συνέλαβαν έναν άντρα που κατηγορείται ότι διέρρηξε και μπήκε στο ξενώνα στο σπίτι της Selena Gomez ενώ η 21 ετών πιτσιρίκα σταρ βρισκόταν εκεί!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο 20χρονος Cruz Che κρατείται στο αστυνομικό τμήμα με εγγύηση 50,000 δολαρίων ενώ τονίζουν ότι ο κατηγορούμενος δεν έχει προσλάβει δικηγόρο.
Ο εισβολέας χτύπησε το κουδούνι του σπιτιού της Gomez και μία φίλη της τραγουδίστριας άνοιξε την πόρτα. Όταν ρώτησε που είναι η star έφαγε την πόρτα στα μούτρα. Και ενώ πίστεψαν ότι ο ξένος είχε φύγει αυτός κατάφερε να διαρρήξει τον ξενώνα και να βρεθεί… εντός!



Ημερομηνία δημοσίευσης : 2 Απρ 2014

 Πηγή ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: