Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Πρώτο τρέιλερ για το «Qui Vive» με την Αντέλ Εξαρχόπουλος


Η Αντέλ Εξαρχόπουλος της «Ζωής της Αντέλ» επιστρέφει στην οθόνη και πριν πρωταγωνιστήσει στο «The Last Face» του Σον Πεν μαζί με τη Σαρλίζ Θερόν, κάνει μια ακόμα γαλλόφωνη εμφάνιση στο «Qui Vive» (στα αγγλικά τιτλοφορείται «Insecure») της Μαριάν Ταρντιέ (υπέγραφε το 2008 το μικρού μήκους «Les gueules Noires») μαζί με τον Ρεντά Κατέμπ, που μπορεί να αναγνωρίσετε από το «Zero Dark Thirty» και τον «Προφήτη» του Ζακ Οντιάρ.


Ο Κατέμπ υποδύεται τον Σερίφ, έναν άνδρα που προσπαθεί να μπει στη νοσηλευτική σχολή και στο μεσοδιάστημα πιάνει δουλειά ως υπάλληλος ασφαλείας σε ένα εμπορικό κέντρο, προκειμένου να βγάζει τα έξοδά του. Στη θητεία του ως φύλακας θα αντιμετωπίσει διάφορα αναπάντεχα περιστατικά, θα αναγκαστεί να διαχειριστεί επιθετικούς εφήβους οργανωμένους σε συμμορίες στις φτωχές συνοικίες του Παρισιού και θα καταλήξει συνεργός σε μια απόπειρα ληστείας που δεν εξελίσσεται όπως είχε σχεδιαστεί. Κάπου ανάμεσα σε όλα αυτά θα γνωρίσει και την Αντέλ, μια φοιτήτρια για την οποία σταδιακά αναπτύσσει συναισθήματα.

Το πρώτο γαλλικό τρέιλερ της ταινίας είναι ήδη στις οθόνες και μαζί με τις πρώτες εικόνες μας δίνει μια γεύση από αυτό το χαμηλότονο κοινωνικό δράμα της Ταρντιέ, που ποντάρει σίγουρα στην αναγνωρισιμότητα της Εξαρχόπουλος μετά τον περσινό Χρυσό Φοίνικα.










Ημερομηνία δημοσίευσης : 24 Απρ 2014




ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: