Από το 2-0, η Σίτι γύρισε στο ματς κάνοντας το 2-2, αλλά ο Κουτίνιο στο 78' ο Κουτίνιο έδωσε νίκη... τίτλου στη Λίβερπουλ!
Δύο μέρες πριν από την επέτειο για τα 25 χρόνια από την τραγωδία του Χίλσμπορο η Λίβεπρουλ έπαιζε στο "Ανφιλντ" με τη Μάντσεστερ Σίτι, για τον... τίτλο!
Τελικά, η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς κατάφερε να πάρει τη νίκη με 3-2, αν και η Σίτι ισοφάρισε το 2-0 σε 2-2 και πλέον είναι στο χέρι της η υπόθεση "τίτλος".
Δηλαδή, αν κάνει το 4/4 στα ματς που απομένουν στέφονται πρωταθλητές ύστερα από το 1990.
Οι "κόκκινοι" είχαν ονειρικό ξεκίνημα με τον Στέρλινγκ να ανοίγει το σκορ στο 6' ενώ 20' αργότερα ο Σκρτέλ με άπιαστη κεφαλιά από το κόρνερ του Τζέραρντ.
Ωστόσο, στο δεύτερο ημίχρονο, η Σίτι παραλίγο να κάνει την ανατροπή!
Ο Νταβίντ Σίλβα μείωσε στο 57', ενώ ο Τζόνσον με αυτογκόλ έκανε το 2-2!
Όμως, οι "κόκκινοι" "μίλησαν" στο 78' με τον Κουτίνιο να πιάνει ένα απίστευτο σουτ και αν στέλνει την μπάλα στην αριστερή γωνία του Χαντ.



0 σχόλια: