Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 5 Απριλίου 2014

«Στο Fame Story παραμέναμε με τη βοήθεια ψυχολόγου»

«Στο Fame Story παραμέναμε με τη βοήθεια ψυχολόγου»

Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιανού για το τάλεντ σόου


Ο Γιώργος Λιανός έγινε γνωστός από το «Fame Story 3» και κατάφερε να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα. Αρκετά χρόνια μετά το τέλος του τάλεντ σόου, ο ίδιος αποκαλύπτει πως τα κατάφερε αλλά με δυσκολία, αφού η παραμονή στο παιχνίδι δεν ήταν καθόλου εύκολη.

«Όλοι είχαμε σπάσει και παραμέναμε μέσα και με τη βοήθεια ψυχολόγου. Πιστεύω επίσης ότι το πιο δύσκολο για ένα παιδί που βγαίνει από ριάλιτι είναι ν' αποδείξει την αξία του, γιατί, κακά τα ψέματα, υπάρχουν πολλά στεγανά. Θεωρώ ότι τα παιδιά από το “Voice” θα αντιμετωπιστούν με καχυποψία, γιατί όλοι θεωρούν ότι πήραν ένα μπόνους, το οποίο για κάποιους δεν το άξιζαν ή έγινε λόγω της τηλεόρασης», δήλωσε στο «Λοιπόν».

Και συμπλήρωσε: «Ο εγκλεισμός ήταν πολύ περίεργο πράγμα και νομίζω ότι αργότερα θα φάω πολλά λεφτά σε ψυχολόγους γιατί το “Fame Story” ήταν το μακροβιότερο στην ιστορία των ριάλιτι, κράτησε έξι μήνες».


Ημερομηνία δημοσίευσης : 5 Απρ 2014


 Πηγή ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: