Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Από τον Ασάνζ, στο κρεβάτι του Κλούνι



Σε αντίθεση με τις άλλες κυρίες που βρέθηκαν στη ζωή του διάσημου και άκρως γοητευτικού ηθοποιού, η 36χρονη Αμάλ Αλαμουντίν έχει τόσο το όνομα όσο και τη χάρη για να γίνει μόνιμη σύντροφός του


Από το κρεβάτι του Τζoρτζ Κλούνι έχουν περάσει γυναίκες και γυναίκες, κυρίως νεαρές στάρλετ του Χόλιγουντ που από ταλέντο ήταν πάντα... κορμάρες. Ωστόσο, φαίνεται ότι τώρα ο γνωστός ηθοποιός αποφάσισε να κάνει στροφή στην ερωτική ζωή του. Γι' αυτό και το μόνο κοινό στοιχείο αναφοράς της νέας συντρόφου του, της Αμάλ Αλαμουντίν, με τις πρώην του είναι η ωραία εξωτερική εμφάνιση.

Αλλωστε το βιογραφικό της 36χρονης δικηγόρου είναι γεμάτο από σημαντικές υποθέσεις και δραστηριότητες ώστε είναι κάτι περισσότερο από ικανές να της δώσουν διαφορετικό αέρα όταν βρίσκεται στο πλευρό του 52χρονου Κλούνι.

Η γεννημένη στη Βηρυτό αλλά μεγαλωμένη στο Λονδίνο Αμάλ ειδικεύεται στο διεθνές Δίκαιο και στα ανθρώπινα δικαιώματα. Γι' αυτό και τα αφεντικά της στη γνωστή νομική εταιρεία Doughty Street Chambers της βρετανικής πρωτεύουσας της ανέθεσαν πέρυσι την υπεράσπιση του Τζούλιαν Ασάνζ, ιδρυτή της σελίδας Wikileaks, προκειμένου να αποτρέψει την έκδοσή του στη Σουηδία.

το ενεργητικό της έχει και άλλες γνωστές δίκες όπως η υπεράσπιση της πρώην πρωθυπουργού της Ουκρανίας Γούλια Τιμοσένκο απέναντι στις κατηγορίες για κατάχρηση εξουσίας κατά τη συμφωνία αγοράς φυσικού αερίου ή η καταδίκη του πρώην προέδρου της Σερβίας Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς από το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης για εγκλήματα πολέμου. Ακόμα, υπήρξε σύμβουλος του πρώην γενικού γραμματέα του ΟΗΕ Κόφι Ανάν στον πόλεμο της Συρίας, ενώ μαζί με άλλους νομικούς συνέγραψαν βιβλίο με τον τίτλο «Ο νόμος και οι πρακτικές του Διεθνούς Δικαστηρίου για τον Λίβανο».

Με τον πιο διάσημο εργένη της βιομηχανίας του θεάματος άρχισαν να εμφανίζονται παρέα δημόσια τον περασμένο Οκτώβριο, χωρίς ποτέ ωστόσο να μιλήσουν επίσημα για δεσμό. Οι φήμες περί ειδυλλίου επιβεβαιώθηκαν όταν ο Κλούνι επέλεξε την Αλαμουντίν για να τον συνοδέψει κατά την επίσκεψή του στον Λευκό Οίκο, δοκιμάζοντας τις αντοχές των συντηρητικού αμερικανικού συστήματος.

Για κάποιους, η Αμάλ δεν βρέθηκε να τρώει μαζί με τον αμερικανό πρόεδρο απλώς ως το +1 άτομο στην πρόσκληση του σκηνοθέτη και πρωταγωνιστή της ταινίας «Μνημείων άνδρες», αλλά γιατί ήταν η συνήγορος του καταζητούμενου στις ΗΠΑ Ασάνζ. Εκτοτε, το ζευγάρι πού το βρίσκουν πού το χάνουν οι παπαράτσι, όλο σε κάποιο ρομαντικό ταξιδάκι είναι, στις Σεϋχέλλες για παράδειγμα ή πιο πρόσφατα στην Τανζανία για σαφάρι. Ισως έτσι να εμπνέονται και να αναλύουν τις ακτιβιστικές δράσεις που αμφότεροι υποστηρίζουν από διαφορετικές θέσεις.

Αν τελικά ο πιο σέξι άνδρας εν ζωή, τίτλος που του απέδωσε το περιοδικό «People», υποκύψει στα ωραία μάτια της πιο γοητευτικής δικηγόρου της Βρετανίας, όπως τη χαρακτηρίζουν συνάδελφοί της σε ιστοσελίδα του κλάδου, θα πρέπει να ζητήσει το χέρι της από τον πατέρα της Ράμζι, συνταξιούχο καθηγητή διοίκησης επιχειρήσεων στο Αμερικανικό Πανεπιστήμιο της Βηρυτού. Εκεί, ίσως τα βρει σκούρα αφού ο δυνάμει πεθερός είναι οπαδός της σέχτας Ντρουζ, παρακλάδι του ισλαμικού δόγματος που αντιτίθεται στους γάμους ανάμεσα σε άτομα διαφορετικών θρησκειών. Στο τέλος, όλο και κάπως θα τον πείσει βέβαια αφού και ο ίδιος ο κ. Αλαμουντίν πήγε ενάντια στην πίστη του όταν παντρεύτηκε τη μητέρα της Αμάλ Μπάρια, την οποία γνώρισε σε νυκτερινό κέντρο του Λιβάνου.

Η κυρία Αλαμουντίν είναι επιτυχημένη δημοσιογράφος και στα νιάτα της ήταν παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων της λιβανέζικης τηλεόρασης. Το 1987, όταν η οικογένεια μετακόμισε στο Λονδίνο μαζί με την Αμάλ, την αδερφή της Τάλα και τους αδελφούς της Σάμερ και Ζιαντ, η μητέρα τους έγινε ανταποκρίτρια της αραβικής εφημερίδας «Αλ Χαγιάτ», θέση που κατέχει μέχρι σήμερα. Παράλληλα, εμφανίζεται τακτικά σε εκπομπές των δικτύων CNN, BBC, Sky news και Al Jazeera, ως αναλύτρια θεμάτων της Μέσης Ανατολής. Στην καριέρα της έχει πάρει συνεντεύξεις από σημαντικές διεθνείς προσωπικότητες όπως ο Γκάντι και ο Γιάσερ Αραφάτ, με τον οποίο διατηρούσε και φιλικές σχέσεις.

Επειτα από τόσα χρόνια διαμονής στη Γηραιά Αλβιώνα, η οικογένεια έχει προσαρμοστεί αρμονικά στη βρετανική κοινωνία. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, ο πατέρας που λατρεύει το γκολφ και την ποδοσφαιρική ομάδα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ισως γι' αυτό και επέλεξαν να δώσουν στη μεγάλη κόρη τους αγγλικότροπη μόρφωση. Ετσι η Αμάλ σπούδασε αγγλική φιλολογία στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, ενώ για το πτυχίο νομικής ταξίδεψε μέχρι τη Νέα Υόρκη ώστε να φοιτήσει στο πανεπιστήμιο της πόλης. Μαζί με τα αραβικά, τα αγγλικά έχουν γίνει μητρική της γλώσσα, ενώ εξίσου καλά χειρίζεται και τα γαλλικά.




Ημερομηνία δημοσίευσης : 8 Απρ 2014
 Πηγή




  ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: