Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Πρησμένη και με κοιλίτσα η Τζένιφερ Άνιστον

Πρησμένη και με κοιλίτσα η Τζένιφερ Άνιστον

Αίσθηση προκάλεσε η πρόσφατη εμφάνιση της Τζένιφερ Άνιστον.


Η διάσημη ηθοποιός απαθανατίστηκε από το φακό με αρκετά κιλά παραπάνω, κάνοντας τους θαυμαστές της να αναρωτιούνται πού πήγε το καλλίγραμμο κορμί, που απήλαυσαν πέρυσι στην ταινία «Οικογένεια Μίλερ».



Με πρησμένο πρόσωπο και φουσκωμένη κοιλίτσα η 44χρονη εθεάθη στα γυρίσματα του νέου της φιλμ, Cake, όπου πρωταγωνιστεί, στο Λος Άντζελες.
Δημοσιεύματα αναφέρουν πως η 44χρονη αναγκάστηκε να παχύνει για τις ανάγκες του ρόλου της, γεγονός που δεν έχει επιβεβαιωθεί, τουλάχιστον προς το παρόν. Αν ισχύει, πάντως, δεν θα είναι η μοναδική αλλαγή στην οποία προέβη, προκειμένου να συμμετάσχει στο εν λόγω κινηματογραφικό εγχείρημα. Για χάρη του άλλαξε τα ξανθά μαλλιά της και έγινε μελαχρινή, ενώ απέκτησε ουλές στην επιδερμίδα του προσώπου της.

Ημερομηνία δημοσίευσης : 26 Απρ 2014


 Πηγή ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: