Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Μαμά Κλούνεϊ: «Η Αμάλ είναι πολύ καλό κορίτσι»


Η είδηση ότι ο αμετανόητος εργένης Τζορτζ Κλούνεί αρραβωνιάστηκε κάνει τον γύρο του κόσμου εδώ και μερικές ημέρες αλλά μέχρι στιγμής δεν υπήρχε καμιά αναφορά στο θέμα εκ μέρους του περιβάλλοντος του ηθοποιού ή της 36χρονης δικηγόρου Αμάλ Αλαμουντίν.


Τώρα όμως τα πράγματα άλλαξαν καθώς την είδηση επιβεβαίωσε η 74χρονη μητέρα του Τζορτζ, Νίνα Κλούνεϊ, η οποία δήλωσε τρισευτυχισμένη: «Δηλώνω πως είμαι τρελά ευτυχισμένη! Η Αμάλ είναι ένα αξιαγάπητο κορίτσι! Μου αρέσει πολύ!», είπε προσθέτοντας πως η δικηγόρος διαθέτει «ομορφιά με μυαλό».

Μη μπορώντας να κρατηθεί η Νίνα Κλούνεϊ αποκάλυψε πως ο γιος της, γνώρισε στους γονείς του την μέλλουσα αρραβωνιαστικιά του τον περασμένο χρόνο, όταν τους κάλεσε σε μια πριβέ προβολή του «Μνημείων Αντρες» στον Λευκό Οίκο και πως οι δυο τους ήρθαν κοντά όταν ανακάλυψαν το αμοιβαίο τους ενδιαφέρον για τις διεθνείς υποθέσεις, με τις οποίες ασχολείται ενεργά ο 52χρονος σταρ τα τελευταία χρόνια.

Άλλωστε, η Αμάλ Αλαμουντίν δεν είναι μια τυχαία δικηγόρος. Ασχολείται ενεργά με τα ανθρώπινα δικαιώματα, και εκπροσωπεί τον ιδρυτή του Wikileaks, Τζούλιαν Ασάνζ, ενώ είναι και σύμβουλος του Κόφι Ανάν!

«Δεν εκπλαγήκαμε όταν μάθαμε ότι αρραβωνιάστηκαν! Σε πνευματικό επίπεδο, είναι ισότιμοι και αυτό είναι πολύ σημαντικό για τον George. Ο κόσμος της Αμάλ, δεν έχει καμία σχέση με αυτόν του Χόλιγουντ» δήλωσε η μητέρα του Τζορτζ, για να καταλήξει πως «oι δυο τους μοιράζονται μια κοινή αίσθηση του χιούμορ, και είναι δυο πολύ ευαίσθητοι άνθρωποι, που νοιάζονται πολύ ο ένας για τον άλλον».

Μετά την μητέρα του ηθοποιού που επιβεβαίωσε τα ευχάριστα, ήρθε η σειρά του πατέρα του να μιλήσει για τη νύφη, αλλά και της νομικής εταιρείας της 36χρονης δικηγόρου να εκδώσει ανακοίνωση!

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο πατέρας του 52χρονου star με την επιλογή του γιού του: «είμαστε ενθουσιασμένοι. Είχαμε την ευκαιρία να την γνωρίσουμε αυτή την υπέροχη νεαρή γυναίκα και πρόκειται για δυο πολύ όμορφους ανθρώπους. Είμαστε ενθουσιασμένοι με την απόφασή τους και τους ευχόμαστε τα καλύτερα», είπε ο Νικ Κλούνεϊ.

Μάλιστα, ο 80χρονος πεθερός προσφέρθηκε να δώσει και… συμβουλές για να κρατήσoυν την «σπίθα» ζωντανή, καθώς ο ίδιος μετρά 55 χρόνια γάμου με την σύζυγό του και μητέρα του ηθοποιού, Νίνα.

Στο μεταξύ, ανακοίνωση για τον αρραβώνα εξέδωσε η εταιρεία στην οποία εργάζεται η 36χρονη δικηγόρος.

«Συγχαίρουμε την κα Αμάλ Αλαμουντίν και τον κ Τζορτζ Κλούνεϊ για τον αρραβώνα τους και τους ευχόμαστε τα καλύτερα», αναφέρει η εταιρεία.



Ημερομηνία δημοσίευσης : 30 Απρ 2014

 Πηγή ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: