Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Τι να βάλεις στην βαλίτσα του Πάσχα, τα ρούχα πασπαρτού και μπαλαντέρ



Για να μην φτάσεις να πάρεις στις Πασχαλινές διακοπές σου όλη την ντουλάπα σου, διάβασε τι να βάλεις μέσα και πώς να το φορέσεις.

Θα βάλουμε αυτά που μπορούν να φορεθούν με περισσότερους από έναν τρόπους, αλλά και που συνδυάζονται με τη πλειοψηφία των υπόλοιπων ρούχων μας, κάτι σα μπαλαντέρ δηλαδή.
Το πρώτο ερώτημα είναι: βουνό ή θάλασσα; Ανάλογα με τον προορισμό που θα επιλέξεις, θα πρέπει να πάρεις μαζί σου τα κατάλληλα ρούχα για να είσαι σωστά ντυμένη στο σωστό μέρος. Ό,τι και να αποφασίσεις είναι σίγουρο ότι όλες μας έχουμε στη ντουλάπα μας κομμάτια που είναι "πασπαρτού".
Μερικά από τα πιο δυνατά ρούχα - μπαλαντέρ είναι:

1) Το Denim πουκάμισο


Το denim πουκάμισο φοριέται εύκολα ανοιχτό, συνδυάσμένο με ένα t-shirt και ένα skinny jean. Για παραπάνω στιλ μπορείς να βάλεις ή ένα μαντίλι ή ένα statement κολιέ.Το ίδιο εύκολα συνδυάζεται και με φούστα, προσοχή όμως γιατί τα τακούνια δεν είναι βολικά ούτε στο βουνό ούτε στη θάλασσα, οπότε καλύτερα συνδυάστέ το με μπαλαρίνες ή sleepers.

2) Το μαύρο κολάν

Φόρεσε το μαύρο κολάν, που είμαι σίγουρη ότι έχεις, με t-shirts και από πάνω βάλε ένα parka που δίνει στιλ πιο χαλαρό. Μπορείις να το φορέσεις με μποτάκια ακόμα και με αθλητικά παπούτσια. Βάλε το ακόμα με ένα σακάκι κι απο μέσα φόρεσε μία μαρινιέρα. Πάρε μαζι σου κι ένα μαντίλι για να γίνει πιο παιχνιδίαρικο το look σου.

3) Οι biker boots

Για να δώσεις μια πιο ροκ διάθεση στην εμφάνισή σου φόρεσε ένα αέρινο φόρεμα και συνδύασέ το με λεπτό δερμάτινο μπουφάν. Μη φοβηθείς το military look, γιατί μπορεί να γίνει πολύ "θηλυκό", αρκεί να θυμάσαι πως το παντελόνι πρέπει να είναι σε skinny γραμμή για να διαγράφει το σώμα σου και να σε κάνει πιο sexy.

4) Το parka πανωφόρι

Συνήθως ένα parka παλτό είναι oversize οπότε μη φοβηθείς να το βάλεις με σορτς μιας θα σε κρατήσει και ζεστή και μέσα στη μόδα. Φόρεσέ το με το τζιν σου, πολλά αξεσουάρ και κολιέ.


Tα καλύτερα "κομμάτια" της αγοράς

Τι έτσι θα σε αφήναμε, μόνο με τις συμβουλές; Φυσικά και ψάξαμε και σου βρήκαμε τα καλύτερα κομμάτια της αγοράς για την πασχαλινή βαλίτσα σου.
BSB κλασσικό denim πουκάμισο

Tip: Φόρεσέ το denim πουκάμισο με ένα pastel παντελόνι.
Slim fit κολάν BSB

Tip: Κολάν με hoodie είναι ένας τέλειος συνδυασμός.
Parka με κουκούλα

Tip: Το παρκά ιδανικά συνδυάζεται με ένα floral παντελόνι.
Μποτάκια Hogan

Tip: Φόρεσε τα μποτάκια σου με ένα ανοιχτόχρωμο παντελόνι για να δώσεις πιο ανοιξιάτικο ύφος.
Καλά να περάσεις!


Ημερομηνία δημοσίευσης : 17 Απρ 2014



ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: