Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Huffington post: Το Ναυάγιο, η πιο όμορφη παραλία του κόσμου



Έχει χαρακτηριστεί ως μία από τις πλέον όμορφες παραλίες όχι μόνο του Ιονίου, αλλά και ολόκληρης της Ελλάδας και αυτή τη φορά... το διάφανο χρώμα των νερών της και το ναυάγιο, που τη χαρακτηρίζει κάνει το γύρο του κόσμου και αφήνει τον κόσμο με το στόμα ανοιχτό.


«Σκέφτεστε 'σιγά ακόμα ακόμα μια όμορφη παραλία', αλλά κοιτάξτε καλύτερα», γράφει σε δημοσίευμά της η Huffington post, η οποία χαρακτηρίζει την παραλία του ναυαγίου στο νησί της Ζακύνθου ως την «ωραιότερη παραλία στον κόσμο».

«Ναυάγιο λέγεται η ομορφότερη παραλία της Ελλάδας και αν όλοι συμφωνούμε ότι είναι ένα από τα ομορφότερα μέρη του πλανήτη, τότε σίγουρα μιλάμε για την ομορφότερη παραλία σε ολόκληρο τον κόσμο. Κοιτάξτε φωτογραφίες!», συνεχίζει το ίδιο δημοσίευμα.

Μάλιστα, κάνει και ιδιαίτερη μνεία στο ναυάγιο, γράφοντας: «Υπάρχει ένα μεγάλο πλοίο που 'κάθεται' στην παραλία, που είναι ό,τι απέμεινε από ένα πλοίο που μετέφερε λαθραίο εμπόρευμα και ναυάγησε. Από εκεί πήρε και το όνομά της», συνεχίζει το δημοσίευμα και προτρέπει τους αναγνώστες να θαυμάσουν τα χρώματα και την ομορφιά της παραλίας.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Huffington post: Το Ναυάγιο, η πιο όμορφη παραλία του κόσμου - Φωτογραφία 2

Huffington post: Το Ναυάγιο, η πιο όμορφη παραλία του κόσμου - Φωτογραφία 3

Huffington post: Το Ναυάγιο, η πιο όμορφη παραλία του κόσμου - Φωτογραφία 4

Huffington post: Το Ναυάγιο, η πιο όμορφη παραλία του κόσμου - Φωτογραφία 5

Ημερομηνία δημοσίευσης : 16 Μαρ 2014
 Πηγή



  ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: