Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2022

Γδύσε τη με το στόμα



«Ξέχνα τις ατάκες που δεν οδηγούν πουθενά και βάλε τη στο κρεβάτι σου με μια πρωτότυπη συζήτηση» λέει ο Daniel Menaker, συγγραφέας του My Mistake and A Good Talk: The Story and Skill of Conversation.


Ρίξε την ατάκα
Για αρχή, προσπάθησε να μάθεις αν βρίσκεται σε φλερτ mode. Σε κοιτάει; Σου χαμογελά; Σε πειράζει; Κάνε της ακριβώς το ίδιο. Φρόντισε, όμως, να μην κάνεις πλάκα με τα μαλλιά, το ύψος και τα λοιπά φυσικά χαρακτηριστικά της. 

Κάνε την Επαφή
Αν αισθάνεσαι ότι η κουβέντα έχει γίνει προσωπική σας υπόθεση, τότε βάλε και κάποιον τρίτο στο παιχνίδι. Ρώτα την πώς της φαίνεται το κούρεμα του μπάρμαν ή πες ένα αστείο για τους περίεργους τύπους που έχουν πιάσει αγκαλιά την μπάρα - με λίγα λόγια, ό,τι άλλο θα ελαφρύνει την πίεση και στους δυο σας. Ετσι θα δημιουργηθεί κάτι που θα σας συνδέει, ένα inside joke στη συγκεκριμένη περίπτωση, το οποίο θα μπορείς να το χρησιμοποιείς σαν παγοθραυστικό στο μέλλον.

Κανόνισε το Επόμενο Βήμα
Αν σε γουστάρει, τότε θα αρχίσει να σε ρωτάει για πράγματα που σηκώνουν πιο προσωπικές απαντήσεις. Ζήτησε το τηλέφωνό της και στη συνέχεια δώσε της έναν καλό λόγο για να μη χαθείτε: «Θα ήθελα να δοκιμάσω το ταϊλανδέζικο που είπες. Ψήνεσαι για την επόμενη εβδομάδα;».






  
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ




SHARE THIS

0 σχόλια: