Τα λεμόνια είναι απαραίτητο συστατικό στις συνταγές κάθε νοικοκυράς. Χρησιμοποιείται στα ψάρια, στα κρέατα, σε σαλάτες και σε πολλές άλλες τροφές. Παρόλα αυτά πολλές φορές τα λεμόνια σου γίνονται σκληρά από τον πολύ καιρό που τα έχεις αγορασμένα. Δες πώς μπορείς με ένα απλό tip να τα μαλακώσεις και να εκμεταλλευτείς μέχρι και την τελευταία τους σταγόνα.
Οι ειδικοί, πριν καταλήξουν σε κάποιο σημπέρασμα για το πώς πρέπει να αποθηκεύουμε τα λεμόνια, δοκίμασαν να τα διατηρήσουν και σε θερμοκρασία δωματίου και στο ψυγείο. Πού κατέληξαν;
Τα λεμόνια που αποθηκεύονταν σε θερμοκρασία δωματίου κρατούσαν μόνο μία εβδομάδα πριν αρχίσουν να σκληραίνουν. Αυτά που αποθηκεύονταν στο ψυγείο σε πλαστικές σακούλες, από την άλλη, κρατούσαν τέσσερις φορές περισσότερο. Μάλιστα το βασικό είναι να τα βάζεις σε πλαστικές σακούλες τροφίμων για να τα διατηρείς περισσότερο και όχι χύμα μέσα στο ψυγείο. Δοκίμασέ το και θα δεις τη διαφορά..
Ημερομηνία δημοσίευσης : 2 Μαρ 2014
Πηγή
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/
Πηγή
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/
0 σχόλια: