Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Τέλος σε κυτταρίτιδα και ρυτίδες με... μασάζ στα πόδια;



Έκανα πολύ καιρό ρεφλεξολογία και ξέρω ότι εκτός απο τα προβλήματα υγείας, μπορεί να βοηθήσει και σε θέματα ομορφιάς, όπως η θεραπεία της κυτταρίτιδας και η λείανση των ρυτίδων. Θα ήθελα να μου πείτε κάποιες πιέσεις που μπορώ να κάνω μόνη μου για τα θέματα αυτά.


ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Νικήστε την κυτταρίτιδα. Η κυτταρίτιδα οφείλεται βασικά στη συσσώ­ρευση τοξινών στον οργανισμό. Για να βοη­θήσουμε το σώμα μας να αποβάλει τις τοξί­νες, μπορούμε να κάνουμε μασάζ σε όλη την περιοχή της φτέρνας ξεκινώντας από τον αστράγαλο και φτάνοντας στο πίσω μέρος. Στην περιοχή αυτή βρίσκονται: τα αντανα­κλαστικά σημεία της λεκάνης (γοφοί και γλου­τοί), που συνήθως εμφανίζεται η κυτταρίτιδα αλλά και του εντέρου, που η σωστή λειτουργία του εξασφαλίζει μια πληρέστερη αποτοξίνω­ση του οργανισμού και συνεπώς την καταπο­λέμησή της.

Απαλύνετε τις ρυτίδες. Πιέζοντας την περιοχή ανάμεσα στα δά­χτυλα, στη ράχη του ποδιού αλλά και στο πέλμα επηρεάζουμε τη λυμφατική κυκλο­φορία στο επάνω μέρος του σώματος και ειδικότερα στον αυχένα, το πρόσωπο και γύρω από τα αφτιά. Η κίνηση αυτή ελατ­τώνει το πρήξιμο που εμφανίζεται γύρω από τα μάτια, τα οιδήματα και τις μικρές ρυτίδες, και η επιδερμίδα ξαναβρίσκει ελαστικότητα και σφρίγος.





Ημερομηνία δημοσίευσης : 23 Μαρ 2014
  Πηγή



ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: