Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Η Μπιγιονσέ... κερασάκι στην τούρτα της Εκατερίνα



Μπιγιονσέ και Πασχάλης Τερζής, σε ένα δυνατό κράμα με βασιλείς, πρίγκιπες, αστέρες της «μπάλας», Ρώσους μεγιστάνες και VIPs, θα... αναστήσουν τις εποχές των μυθικών πάρτι της Χριστίνας Ωνάση στον θρυλικό Σκορπιό.


Το «Ευτυχισμένα Γενέθλια» που θα τραγουδήσουν στις 4 Ιουνίου, στην Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα, οι διάσημοι καλεσμένοι της, θα είναι το λαμπερό «come back» του νησιού στη χλιδή και στη διασκέδαση.

Εργάτες, τεχνικοί και ηλεκτρολόγοι δουλεύουν νυχθημερόν για την πλήρη αποκατάσταση των μπανγκαλόου και τη φωταγώγηση των χώρων. Μάλιστα στις αρχές Μαρτίου η νεαρή κληρονόμος Εκατερίνα επέβλεψε ιδίοις όμμασι την ανακαίνιση.

«Ηρθα στον Παράδεισο», είπε στον δήμαρχο Μεγανησίου Στάθη Ζαβιτσάνο ο Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ, ιδιοκτήτης του μυθικού Σκορπιού. Ετσι χαρακτήριζε τον Σκορπιό κι ο Αριστοτέλης Ωνάσης. Ο Ρώσος ζάπλουτος ελληνολάτρης, σχεδόν δύο χρόνια μετά την αγορά του νησιού, θα δείξει τον επίγειο παράδεισό του στο πλήθος των «τζετ σέτερ» φίλων του, σε ένα μεγαλειώδες πάρτι που θα κάνει πάνω στο νησί, τιμώντας τα 25α γενέθλια της κόρης του. Δεν γνωρίζουμε εάν ο Πασχάλης Τερζής, αγαπημένος καλλιτέχνης του Ντμίτρι θα παραστεί, αλλά σίγουρα θα ακουστεί η φωνή του, έστω και με τη βοήθεια του DJ.

Και στην Αθηνά
Προσωπικότητες που κυνηγούν μανιωδώς οι παπαράτσι, εστεμμένοι, ποδοσφαιριστές της Μονακό όπως ο Ρανταμέλ Φαλκάο και πολλά νεαρά αγόρια και κορίτσια θα φθάσουν στο νησί. Πρόσκληση έχει λάβει και η Αθηνά Ωνάση αλλά θεωρείται απίθανο να την αποδεχθεί.

Μέρα με τη μέρα, λένε όσοι γνωρίζουν, σιγουρεύεται η παρουσία της μοναδικής στο είδος της και ακριβοπληρωμένης Μπιγιονσέ που είναι η αδυναμία της Εκατερίνα. Ανάμεσα στους καλεσμένους, όμως, θα είναι ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό με τη σύζυγό του Σαρλίν και την ανιψιά του Σαρλότ Κασιράγκι, που συνδέονται στενά με τον Ριμπολόβλεφ. Αλλωστε, ο Ρώσος μεγιστάνας κατοικεί τα τελευταία χρόνια στο Πριγκιπάτο. Είναι γνωστό ότι η Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα και η Σαρλότ Κασιράγκι είναι φίλες. Τις συνδέει το κοινό πάθος για την ιππασία. Τα δύο κορίτσια έχουν λάβει πολλές φορές μέρος μαζί σε ιππικούς αγώνες.

Φήμες λένε ότι μεταξύ των καλεσμένων θα είναι και ο Ελληνορώσος «βασιλιάς του τσιμέντου» Φιλάρετος Καλτσίδης, που γνωρίζεται καλά με τον νέο ιδιοκτήτη του Σκορπιού. Φυσικά προσκεκλημένοι θα είναι και οι τοπικοί άρχοντες του Μεγανησίου, στα όρια του οποίου ανήκει ο Σκορπιός, ενώ σίγουρα θα είναι εκεί δύο DJ διεθνούς εμβέλειας, από την Ιμπιζα και το Μόντε Κάρλο.

Το μεγάλο καλοκαιρινό πάρτι της οικογένειας Ριμπολόβλεφ, στην ουσία θα βάλει τη σφραγίδα στη νέα ζωή που εξελίσσεται, πλέον, στο αλλοτινό αρχοντικό των Ωνάση. Πέρσι ο Ντμίτρι έκανε ένα «μίνι κάλεσμα» κάποιων στενών του φίλων σε ένα δείπνο μετά μουσικής. Τότε, στη λεγόμενη παραλία της Τζάκι, στο πίσω μέρος του Σκορπιού, στήθηκαν μερικά τραπέζια για το δείπνο. Ο Κώστας Καραφώτης τραγούδησε για τους Ριμπολόβλεφ και ένα 4μελές συγκρότημα παραδοσιακών χορών από τη Λευκάδα, χόρεψε ελληνικούς χορούς.

Στις παραγγελιές του Ντμίτρι υπήρχαν τα τραγούδια του Πασχάλη Τερζή, ενώ γνωρίζει και μάλιστα σιγοψιθυρίζει στα ελληνικά, επιτυχίες του Καζαντζίδη, της Μαρινέλλας και του Γιάννη Πάριου.

Οι φετινές όμως προσκλήσεις είναι για ένα αληθινό πάρτι που αναμένεται να αφήσει εποχή.

«Υπάρχει μεγάλη κινητικότητα στο νησί και οι ανακαινίσεις των υπαρχόντων κτιρίων συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς. Βεβαίως αυτού του είδους οι εργασίες θα γίνονταν, ανεξαρτήτως του πάρτι. Η Εκατερίνα ήρθε πριν από 20 μέρες στον Σκορπιό. Οι καλεσμένοι τους θα είναι από όλες τις ηπείρους του πλανήτη», λέει στο «Εθνος της Κυριακής» ο δήμαρχος Μεγανησίου κ. Στάθης Ζαβιτσάνος.

Η Εκατερίνα στις συχνές πια επισκέψεις της, στο ιδιόκτητο νησί της, φροντίζει να περνά απαρατήρητη και οι ντόπιοι μιλούν για ένα ευγενικό κορίτσι που δεν προκαλεί και κινείται αθόρυβα. Εχει ζητήσει από το πολυπληθές προσωπικό που θα επιβλέπει τη γιορτή της, το μενού να είναι συνδυασμός ελληνικών, γαλλικών και ρωσικών γεύσεων. Το κρασί φυσικά λευκαδίτικο και οι σαμπάνιες κατευθείαν από τη... γενέτειρά τους!

Ο Σκορπιός θα είναι φωταγωγημένος από άκρη σε άκρη. Ιδιωτικά αεροπλάνα θα προσγειωθούν στο Ακτιο, ενώ τα γιοτ των διασήμων θα αγκυροβολήσουν γύρω από το νησί. Τα μέτρα ασφαλείας θα είναι πρωτόγνωρα, εάν όντως επιβεβαιωθούν όλες οι προσκλήσεις.

ΑΠΟ ΤΟ «ΧΡΙΣΤΙΝΑ» ΣΤΟ «ΜΥ ΑΝΝΑ»
Απόβαση γιοτ, VIPs και... παπαράτσι

Ο επίγειος παράδεισος του Αριστοτέλη Ωνάση, έτσι όπως ο ίδιος χαρακτήριζε το νησί, από το 1963 που αγοράστηκε και ύστερα, χάρηκε μέρες και νύχτες χλιδής, γλεντιού, ευτυχίας αλλά και απερίγραπτης πίκρας και πόνου, κάθε φορά που η μοίρα χτυπούσε αλύπητα τις ζωές των Ωνάσηδων.

Από τους Κένεντι, τη Μαρία Κάλλας, τους Λιβανούς, μέχρι τη Λιζ Τέιλορ και τον Ρίτσαρντ Μπάρτον, καθώς και δεκάδες μεγιστάνες της εποχής, δούκες, βασιλείς... όλοι πέρασαν από εκεί.

Οι ξέφρενες νύχτες τους άναβαν την περιέργεια των κατοίκων της Λευκάδας, που έπλαθαν μέρα με τη μέρα, τον μύθο του Ωνάση. Στα σαλόνια του σπιτιού, βρίσκεται ακόμη ζωντανός ο θρύλος του Ελληνα μεγιστάνα.

Σήμερα οι προετοιμασίες για τη γιορτή της Εκατερίνα ξυπνούν τις μνήμες. Η Τζάκι Κένεντι να κολυμπά στην παραλία που θα κολυμπήσουν οι φίλοι της Εκατερίνα τον Ιούνιο, και η Χριστίνα με τον Αλέξανδρο να παίζουν στο ατελείωτο γκαζόν της ροζ βίλας.

Το παρελθόν δείχνει να προσπαθεί να αναστηθεί. Θρυλικά ενσταντανέ, με τον Αριστοτέλη Ωνάση να βρίσκεται στο επίκεντρο παρέας που την αποτελούσαν ο Ουίνστον Τσόρτσιλ, οι Ροκφέλερ, οι Πινιατέλι.

Από το πλήρως οργανωμένο γραφείο του στο νησί, ο Αριστοτέλης Ωνάσης διηύθυνε την αυτοκρατορία του, και δεκάδες συμφωνιών είχαν κλειστεί γύρω από τις πισίνες και τα τζάκια του, ενώ στο λιμάνι φιγουράριζε η μυθική πια θαλαμηγός «Χριστίνα».

Οπως τότε, έτσι και τώρα παπαράτσι θα συρρεύσουν στη Λευκάδα από όλα τα μέρη του πλανήτη και θα προσπαθήσουν με κάθε μέσο να κλείσουν στον φακό τους στιγμιότυπα μιας άλλης ζωής...

Οπως τότε, όταν μια εικόνα του Αρη και της Τζάκι στη βίλα, ή μια ολόγυμνη φωτογραφία της πρώην πρώτης κυρίας των ΗΠΑ γινόταν ρεπορτάζ για μέρες στα περιοδικά του κόσμου.

Οι βόλτες στο Ιόνιο
Ο νέος ιδιοκτήτης του Σκορπιού αγαπά πολύ, όπως αγαπούσε και ο Ωνάσης, το νησί. «Ο Ντμίτρι έχει ερωτευτεί τον Σκορπιό» υποστηρίζουν οι φίλοι του.

Ο ίδιος όταν έρχεται στη Λευκάδα, κάνει συχνά βόλτες με το σκάφος του, το «My Anna», από το όνομα της μικρότερης κόρης του, γύρω από τους Παξούς, το Μεγανήσι, την Οξειά, το Σκορπίνι και την Ατοκο, ιδιοκτησίας της εφοπλιστικής οικογένειας Τσάκου. Τουλάχιστον δυο φορές μέχρι σήμερα, τον έχουν δει να γευματίζει με ψάρια και μυδοπίλαφο, με την κόρη του Εκατερίνα και τις παρέες τους, στην ψαροταβέρνα «Ερρίκος» στο Βαθύ Μεγανησίου.


Ημερομηνία δημοσίευσης : 30 Μαρ 2014
  Πηγή



ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: