Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Λεβαδειακός - ΟΦΗ 2-1



Και με τη... βούλα, ο Λεβαδειακός θα παίζει στη Super League και την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη επιβλήθηκε με 2-1 του ΟΦΗ εντός έδρας και εξασφάλισε την παραμονή της.


Το ματς δεν ήταν καλό από άποψη θεάματος, αλλά αυτό ουδόλως ενδιέφερε τους Βοιωτούς που έφτασαν στο ζητούμενο και με 39 βαθμούς έφτασαν στον στόχο τους.

Πλέον, θα παίξει δίχως άγχος στις δυο τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Παντελίδη, που πέτυχε τη 12η φετινή εντός έδρας νίκη της, σκόραρε δυο φορές με τον Κονέ (8’) και τον Μάντζιο (32’), την ώρα που οι Κρητικοί είχαν ισοφαρίσει προσωρινά με τον Μακρή (30’) και κοιτάζουν τη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.

Ο ρυθμός στο ξεκίνημα της επανάληψης δεν ήταν καλός, με τους παίκτες του ΟΦΗ βιαστικούς να συνεχίζουν τα επιπόλαια λάθη και τον Λεβαδειακό δίχως κόπο να κρατά τους κινδύνους μακριά από την εστία του.

Στο 64' ο Σα Πίντο αποβλήθηκε για διαμαρτυρίες στον Γιάχο, ενώ ο Αγριμάκης απογειώθηκε διώχνοντας εντυπωσιακά σε κόρνερ το απευθείας χτύπημα φάουλ του Κονέ στο 74', με το 2-1 να μένει μέχρι τη λήξη της αναμέτρησης.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

Λεβαδειακός (Παντελίδης): Στρατηλάτης, Μουλόπουλος, Ιντζίδης, Κώτσιος, Χαραλάμπους, Πετράτσι, Βαρέλα, Μιλοσάβλιεφ (90+3' Μάγκας), Ορτέγκα (72' Μάρτινς), Κονέ, Μάντζιος.

ΟΦΗ (Σα Πίντο): Αγριμάκης, Φερνάντες, Μπούρμπος (46' Στάθης), Μπαρέιρο, Τριποτσέρης, Μιλιάζες, Κάλαϊτζιτς (80' Νούνιες), Μακρής, Ζε Εντουάρντο, Ντουντού (63' Κουτσιανικούλης), Ροβίθης, Παπάζογλου.



Ημερομηνία δημοσίευσης : 30 Μαρ 2014
  Πηγή




ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: