Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Christina Hendricks

Cool μάρκες για μόδα σε μεγάλα μεγέθη

Η φλογερή κοκκινομάλλα της σειράς Mad Men θέλει να τη θυμούνται για το ταλέντο της και όχι για τα ζουμερά της κάλλη.

Χτένισε το μαλλί, έβαλε τα σοφιστικέ γυαλιά της και φόρεσε τα σεμνά της ρούχα (χωρίς να φαίνεται ίχνος από το πλούσιο ντεκολτέ της) και κάθισε απέναντι από ανυποψίαστη fashion editor της αυστραλιανής εφημερίδας Sun-Herald.
Σύμφωνα με το cosmo.gr  η Christina ήταν έτοιμη να μιλήσει για τη μόδα, το στυλ, τη σειρά, το ταλέντο της.Ήταν έτοιμη να μιλήσει για όλα εκτός από τις καμπύλες της.
Έτσι, λοιπόν όταν η Kate Waterhouse (η ανυποψίαστη που προαναφέραμε) της έκανε την ερώτηση "πώς αισθάνεστε που είσαστε πρότυπο για τις ζουμερές γυναίκες", η Hendricks έμεινε με το στόμα ανοιχτό και ζήτησε από τη μάνατζερ της να μεσολαβήσει για να επαναδιατυπωθεί η ερώτηση.
Ο διάολος όμως έχει πολλά ποδάρια και το συγκεκριμένο φαίνεται ότι βρέθηκε στη γλώσσα της Kate και έτσι της έκανε και πάλι ακριβώς την ίδια ερώτηση.




Σύμφωνα με δημοσιεύματα λέγεται πώς όταν τα φώτα έκλεισαν η Christina είπε ότι "το να με αποκαλούν 'φακλάνα' είναι αγένεια".
Μάλλον δεν είναι της λογικής τα πάχη μου τα κάλλη μου, όπως η Christina Aguilera.




Ημερομηνία δημοσίευσης : 9 Φεβ 2014
  Πηγή


ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: