Σάντουιτς με μορταδέλα
(Προετοιμασία 10΄)
Υλικά για 4 άτομα:
16 λεπτές φέτες μορταδέλας
2 πολύσπορες μπαγκέτες, φρέσκες και τραγανές
80 γραμμ. γραβιέρα Κρήτης
4 μεγάλα αγγουράκια τουρσί
100 γραμμ. αλατισμένο βούτυρο
1. Κόβετε τις μπαγκέτες στα δύο κατά μήκος και μετά στη μέση, ώστε να έχετε οχτώ κομμάτια, τα οποία βουτυρώνετε. Με ένα πολύ κοφτερό μαχαίρι κόβετε τα αγγουράκια και τη γραβιέρα σε πολύ λεπτές φέτες, κατά μήκος.
2. Φτιάχνετε τα σάντουιτς στρώνοντας πάνω στα ψωμιά τη γραβιέρα, τα αγγουράκια και τη μορταδέλα και σερβίρετε.
Ημερομηνία δημοσίευσης : 23 Φεβ 2014
Πηγή

ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/
Πηγή


ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/
0 σχόλια: