Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Πανακότα ρακόμελου



Πανακότα ρακόμελου


Γαρνίρουμε με καραμελωμένα φουντούκια
Υλικά συνταγής
- 300 ml ρακόμελο
- 400 ml κρέμα γάλακτος
- 20 γραμμάρια καστανή ζάχαρη
- 3 φύλλα ζελατίνας
- 1 φύλλο αμπερόζας

Εκτέλεση συνταγής

1. Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το ρακόμελο και το φύλλο αμπερόζας και το αφήνουμε μέχρι να χοχλάσει.
2. Αφού χοχλάσει αποσύρουμε από τη φωτιά, αφαιρούμε την αμπερόζα, προσθέτουμε τη ζάχαρη, τις ζελατίνες που έχουμε μουλιάσει σε κρύο νερό και την κρέμα γάλακτος και ανακατεύουμε καλά με ένα σύρμα.
3. Σερβίρουμε στα φορμάκια και τοποθετούμε στο ψυγείο μέχρι να σφίξει
4. Γαρνίρουμε με καραμελωμένα φουντούκια, ένα καστανό φρουί γλασσέ και πετιμέζι.


Ημερομηνία δημοσίευσης : 7 Φεβ 2014
 Πηγή





  ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: