Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Πόρτο, Νάπολι, Σεβίλλη πέρασαν στους «16», έξω Λάτσιο και Άγιαξ


Στο πιο συναρπαστικό παιχνίδι της βραδιάς (μέχρι τώρα) στις ρεβάνς της φάσης των «16» του Europa Leaguε, η Πόρτο κατάφερε να πάρει σπουδαία πρόκριση στην έδρα της Άιντραχτ με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες 3-3, όπως συνέβη και στο «Ντραγκάο», όμως, οι Δράκοι σώθηκαν από τα εκτός έδρας γκολ.

Η Νάπολι δυσκολεύτηκε αλλά προκρίθηκε επί της Σουόνσι. Επικράτησε 3-1 και πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού κόντρα σε έναν σκληροτράχηλο αντίπαλο. Το σκορ άνοιξε στο 17ο λεπτό ο Ινσίνιε αλλά στο 30ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Ντε Γκούζμαν. Παρ' όλα ταύτα, οι γηπεδούχοι ήταν αποφασισμένοι για την πρόκριση και στο 78ο λεπτό ο Ιγκουαΐν σκόραρε κάνοντας το 2-1 ενώ στο 93ο λεπτό του αγώνα ο Ινλέρ έγραψε το τελικό 3-1.

Η Λάτσιο δεν τα κατάφερε κόντρα στη Λουντογκόρετς στη Βουλγαρία, αφού παρά την ισοπαλία με 3-3, οι Βούλγαροι που ήταν το αουτσάιντερ είχαν πανηγυρίσει μεγάλη νίκη την περασμένη εμβδομάδα μέσα στη Ρώμη.

Η Σάλτσμπουργκ ήταν ανώτερη σε όλη την αναμέτρηση και επικράτησε δίκαια 3-1 του Άγιαξ, έχοντας ωστόσο το προβάδισμα από το πρώτο παιχνίδι στο οποίο είχε επικρατήσει με 3-0.

Η Σεβίλλη δεν συνάντησε ιδιαίτερα προβλήματα κόντρα στην Μάριμπορ καθώς επικράτησε 2-0 και πήρε την πρόκριση χάρη στο ισόπαλο 2-2 του πρώτου αγώνα.

Κανένα απολύτως πρόβλημα δεν αντιμετώπισε και η Βασιλεία στο «Σεντ Γιάκομπς Παρκ» η οποία επικράτησε 3-0 της Μακάμπι Τελ Αβίβ για να φτάσει και στους «16».

Η Σαχτάρ Ντόνετσκ υπέστη οδυνηρή ήττα στην έδρα της με 2-0 και αποχαιρέτησε τη διοργάνωση από τους «32» του θεσμού.

Η Μπέτις έγινε η πρώτη που προκρίθηκε στους «16», καθώς επικράτησε 2-0 της Ρούμπιν Καζάν στη Ρωσία. Ετσι, σε συνδυασμό με το ισόπαλο 1-1 του πρώτου αγώνα, πήρε το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση.


Ημερομηνία δημοσίευσης: 28 Φεβ 2014

SHARE THIS

0 σχόλια: