Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Νέο ταξιδάκι για Λιάπη


Τίποτα δεν φαίνεται να πτοεί τον πρώην υπουργό Μεταφορών, Μιχάλη Λιάπη, ο οποίος σύμφωνα με νέες πληροφορίες, βρίσκεται σε ένα ακόμα ταξίδι αναψυχής, αυτή τη φορά στα Βαλκάνια.


Πληροφορίες που μετέδωσε το Δίκτυο Σερρών, ο κ. Λιάπης εθεάθη στο τελωνείο Προμαχώνα, την ώρα που διέσχιζε τα ελληνοβουλγαρικά σύνορα.

Ο τελικός προορισμός του κ. Λιάπη είναι άγνωστος, ωστόσο το πιθανότερο είναι ο κ. Λιάπης να κατευθύνεται προς τη Ρουμανία.

Σάλος για τη θεία Λιάπη

Εν τω μεταξύ, σάλος έχει ξεσπάσει στο διαδίκτυο ύστερα από το δημοσίευμα εφημερίδας ότι η θεία του Μιχάλη Λιάπη, η οποία είχε ισχυριστεί, μέσω δικηγόρου, ότι την περίοδο που πήρε την επιδότηση η βίλα στο Καρπενήσι άνηκε στην ίδια, έχει πεθάνει εδώ και δέκα χρόνια.

Ημερομηνία δημοσίευσης : 14 Ιαν 2014

 Πηγή ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: