Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

ΠΑΟΚ - Απόλλων Σμύρνης 3-0


Άνεμος αλλαγής και τρίμπαλο!

Τον Απόλλωνα Σμύρνης υποδέχτηκε στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ, σε παιχνίδι για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας και τον κέρδισε με 3-0. Βούκιτς (2), Μαντούρο τα γκολ )...

Ο Χουμπ Στέφενς παρέταξε τον ΠΑΟΚ έχοντας κάτω από τα δοκάρια τον Γλύκο, στην άμυνα τους Κίτσιου, Τζαβέλλα, Κατσουράνη, Λίνο, αμυντικά χαφ τους Κάτσε και Μαντούρο, στη μεσαία γραμμή τους Λούκας, Βούκιτς και Στοχ, ενώ στην κορυφή της επίθεσης ξεκίνησε ο Αθανασιάδης.

Η Τούμπα μπορεί να μην ήταν γεμάτη σήμερα όμως χωρίς υπερβολή κόχλαζε για πρώτη φορά φέτος και ήταν επιτέλους ο 12ος παίκτης του Δικεφάλου!

Ο Απόλλωνας ήταν αυτός που μπήκε πιο καλά στο παιχνίδι βοηθούμενος από τον διαιτητή Δασκαλόπουλο και τους βοηθούς του, οι οποίοι κόντεψαν να τινάξουν το ματς στον αέρα με το καλημέρα.

Συγκεκριμένα στο 1ο μόλις λεπτό, δόθηκε φάουλ για τον Απόλλωνα στη γραμμή της μεγάλης περιοχή, επειδή ο ρέφερι θεώρησε πως ο Γλύκος έπιασε την μπάλα εκτός περιοχής! Στη φάση δεν υπήρχε καμία παράβαση, ο βοηθός κρέμασε τον Δασκαλόπουλο με την υπόδειξή του και έφερε την ένταση στις κερκίδες!!!

Ο ΠΑΟΚ φώναξε παρών στο ματς μετά το 15' όταν άρχισε να πατάει την περιοχή του Απόλλωνα. Στο 27ο λεπτό δόθηκε έμμεσο για τον ΠΑΟΚ, καθώς οι φιλοξενούμενοι γύρισαν την μπάλα στον Γουμάγια και αυτός την έπιασε. Το εκτέλεσε ο Στοχ με πάσα στον Βούκιτς και ο Σέρβος ξέσκισε τα δίχτυα!!!! Εκπληκτική εκτέλεση από τον Σβόνιμιρ, άπιαστο σουτ από πολύ δύσκολη γωνία!

Έξι λεπτά αργότερα είχαμε εκτέλεση φάουλ για τον ΠΑΟΚ σε καλή θέση, το ανέλαβε ο Βούκιτς και με άπιαστο φάουλ ανάγκασε τον Γουμάγια να μαζέψει το τόπι από το πλεκτό!

Τα σημάδια βελτίωσης του ΠΑΟΚ σε σχέση με το κακό ξεκίνημα ήταν εμφανέστατα, η ομάδα ανέβασε κατακόρυφα την πίεση και ανάγκασε τον Απόλλωνα να παίξει κατά διαστήματα παθητικό παιχνίδι. Ο κόσμος είχε στήσει το δικό του πάρτι στις εξέδρες, είχαμε πολύ καιρό να δούμε τόσο ζεστή ατμόσφαιρα, κάτι που σίγουρα έδωσε φτερά στους παίκτες.

Με την έναρξη της επανάληψης και με το 2-0 υπέρ του ο ΠΑΟΚ μπήκε στο γήπεδο δείχνοντας ξεκάθαρα τις διαθέσεις του να πετύχει κι άλλα γκολ και να κλειδώσει από σήμερα την υπόθεση πρόκριση.

Στο 48' και στο 51', Αθανασιάδης και Λούκας έχασαν σπουδαίες ευκαιρίες για να ανεβάσουν τον δείκτη του σκορ αστοχώντας από πλεονεκτική θέση και οι δύο. Στο 69ο λεπτό σουτ του Στοχ βρήκε την συμβολή των δοκαριών του Γουμάγια.

Στο 76' ήταν η σειρά του Ματντούρο να χριστεί σκόρερ με κοντινή προβολή μετά από κόρνερ του Στοχ. Ο ΠΑΟΚ κυριαρχούσε στο γήπεδο, το πάρτι στις εξέδρες καλά κρατούσε και όλα ήταν εξαιρετικά απόψε στην Τούμπα!

Οι κινήσεις του Στέφενς από τον πάγκο ήταν ο Νίνης, ο Μάρτενς και Σαλπιγγίδης όλες μετά το 65'.

Ο ΠΑΟΚ έκανε σήμερα μεγάλο βήμα πρόκρισης στους «4», παρά το μέτριο ξεκίνημά του στο ματς, ενώ η Τούμπα παρουσίασε μετά από καιρό εξαιρετική εικόνα, με τον κόσμο να στέκεται ΔΥΝΑΜΙΚΑ στο πλευρό της ΠΑΟΚΑΡΑΣ... Ίσως αυτό το τελευταίο να είναι το μεγάλο κέρδος από το σημερινό παιχνίδι!

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΠΑΟΚ: Γλύκος, Λίνο. Τζαβέλλας, Κατσουράνης, Κίτσιου, Μαντούρο, Κάτσε, Στοχ, Βούκιτς (77' Μάρτενς), Λούκας (67' Νίνης), Αθανασιάδης (84' Σαλπιγγίδης).

Απόλλων Σμύρνης: Γουμάγιας, Χατζηζήσης, Σόντεμεργκ, Τσιλιγκίρης, Διαμάντης (68' Δημογιάννης), Άλβαρες, Εγκόν, Κουκ, Πετρόπουλος, Άμπροουζ (75' Μπάρκογλου) και Καμαρά (46' Γκουέλα).



Ημερομηνία δημοσίευσης : 30 Ιαν 2014
  Πηγή




ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: