Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Ένα σημαντικό tip για τα ψάρια σε κονσέρβα που θα σας βοηθήσει στη μαγειρική


Ένα σημαντικό tip για τα ψάρια σε κονσέρβα που θα σας βοηθήσει στη μαγειρική

Ξέρατε ότι ο χυμός που βρίσκεται στην κονσέρβα σολομού, προέρχεται κατευθείαν από το ίδιο το ψάρι;
Αυτό τον κάνει πολύ καλή πρώτη ύλη για τα πιάτα με σολομό αφού μπορείτε να τον βράσετε ή να τον ψήσετε στο ίδιο του το ζουμί και να απογειώσετε τη γεύση του. Ο ζωμός που υπάρχει στην κονσέρβα με τόνο, όμως, δεν προέρχεται μόνο από το ίδιο το ψάρι αλλά του προσθέτουν λάδι ή νερό κατά την διάρκεια της διαδικασίας κονσερβοποίησης, οπότε καλό είναι να τον στραγγίζετε πριν τον χρησιμοποιήσετε.


Ημερομηνία δημοσίευσης : 13 Δεκ 2013

 Πηγή ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: