Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

«Γιάννη, μην πεις για τις πισίνες γιατί θα εκτεθούμε»



Αν νομίζετε ότι η δήλωση του κ. Γιάννη Στουρνάρα περί πλουσίων που θα θερμαίνουν τις πισίνες τους, σε περίπτωση που υπάρξει μείωση της τιμής του πετρελαίου έγινε αυθόρμητα, κάνετε λάθος.


Σύμφωνα με τον «Βηματοδότη», στην κυβερνητική σύσκεψη που έγινε ανήμερα των Χριστουγέννων για την αντιμετώπιση της αιθαλομίχλης το παράδειγμα με τους πλούσιους και τις θερμαινόμενες πισίνες το ανέφερε δυο τρεις φορές ο υπουργός Οικονομικών.

«Ελπίζω όταν θα κάνεις έξω δηλώσεις να μην αναφέρεις τέτοιο παράδειγμα. Μην πεις για πισίνες, θα εκτεθούμε», τον συμβούλευσαν ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, αλλά και ο υπουργός Περιβάλλοντος, Γιάννης Μανιάτης.

Ωστόσο, ο κ. Στουρνάρας δεν τους άκουσε, το είπε και ανακηρύχθηκε ως η δήλωση του Δεκεμβρίου...



Ημερομηνία δημοσίευσης : 28 Δεκ 2013
 Πηγή





  ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: