Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Τα πρόσωπα της χρονιάς


Τα πρόσωπα της χρονιάς

Δείτε ποιοι celebrities της εγχώριας και της διεθνούς σόουμπιζ βρέθηκαν στο προσκήνιο της δημοσιότητας το 2013

Χαμόγελα και δάκρυα, επιτυχία και αποτυχία, σκάνδαλα και αποκαλύψεις, καλή και κακή δημοσιότητα, σωτηρία και αναγέννηση μέσα από τις στάχτες…
Το 2013 ήταν μια χρονιά γεμάτη συγκινήσεις και ανατροπές στο λαμπερό κόσμο της εγχώριας και της διεθνούς σόουμπιζ.
Δύο 24ωρα πριν καλωσορίσουμε το νέο έτος, ας θυμηθούμε ποιοι celebrities μονοπώλησαν το ενδιαφέρον του κοινού και απασχόλησαν τα φώτα της δημοσιότητας με την επαγγελματική, αλλά κυρίως, προσωπική τους ζωή...
Αντζελίνα Τζολί
Το 2005 είχε ανακηρυχθεί η αντροχωρίστρα της χρονιάς, μιας και το όνομά της φιγούραρε σε όλα τα tabloids ως η γυναίκα που έκλεψε το Μπραντ Πιτ από τη Τζένιφερ Άνιστον.
Οκτώ χρόνια μετά, η Αντζελίνα Τζολί βρίσκεται και πάλι ανάμεσα στα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα του έτους, που οσονούπω μας αποχαιρετά.
Αυτή τη φορά, για τη γενναία απόφαση ζωής, που έλαβε…
Ήταν 14 Μαΐου, όταν αποκάλυψε πως υπεβλήθη σε προληπτική διπλή μαστεκτομή, στην εφημερίδα New York Times.
Στο άρθρο της, με τίτλο My Medical Choice (Η Ιατρική Επιλογή Μου), εξήγησε πως επέλεξε να κάνει την επέμβαση, επειδή φέρει το γονίδιο BRCA1 –η μητέρα της πέθανε στα 56 της από καρκίνο- και διατρέχει κίνδυνο σε ποσοστό 87% να αναπτύξει καρκίνο του μαστού και 50% των ωοθηκών.
Η είδηση έκανε το γύρο του διαδικτύου, όπως και το μήνυμα της διάσημης ηθοποιού:
"Διάλεξα να μην κρατήσω κρυφή την ιστορία μου, επειδή υπάρχουν πολλές γυναίκες που δεν γνωρίζουν ότι μπορεί να ζουν κάτω από τη σκιά του καρκίνου… Η ζωή έχει πολλές προκλήσεις. Εκείνες που δεν πρέπει να μας φοβίζουν είναι εκείνες που μπορούμε να ελέγξουμε".
Το περιοδικό ΤΙΜΕ απέτισε φόρο τιμής στην 38χρονη ηθοποιό με το εξώφυλλο του να τιτλοφορείται "Το φαινόμενο Αντζελίνα", ενώ η εφημερίδα Guardian τόνισε πως «Η Τζολί γελοιοποίησε τη βιομηχανία του κουτσομπολιού και των celebrities, καλώντας την να επανεξετάσει τις "αξίες" της».
Με αφορμή την περιπέτεια υγείας της -οι διαδικασίες των πολύπλοκων χειρουργείων ξεκίνησαν στις 2 Φεβρουαρίου και διήρκεσαν μέχρι τις 27 Απριλίου-, η σχέση της Χολιγουντιανής σταρ με το Μπραντ Πιτ βρέθηκε ξανά στο προσκήνιο. Ωστόσο, για πρώτη φορά, αναδύθηκε στην επιφάνεια η βαθιά αγάπη που τους ενώνει.
"Είναι μια ηρωίδα! Το μόνο που επιθυμώ τώρα είναι να ζήσει μια μακρά και υγιή ζωή με μένα και τα παιδιά μας", δήλωνε ο 50χρονος ηθοποιός κι εκείνη ευγνωμονούσε το Θεό για τον άνδρα που έχει στη ζωή της:
"Είμαι τυχερή και ευγνώμων που έχω για σύντροφό μου, το Μπραντ, ο οποίος με αγαπάει και με υποστηρίζει. Ήταν πλάι μου από την αρχή μέχρι το τέλος».
Αντέλ Εξαρχόπουλος
Η Αντέλ Εξαρχόπουλος με την συγκλονιστική ερμηνεία της και με την αφοπλιστικά σέξι-αθώα εμφάνιση της στην ταινία "Η ζωή της Αντέλ", του Αμπντελατίφ Κεσίς κατάφερε να ακουστεί και να γραφτεί περισσότερο από κανέναν άλλο στα Μέσα ενημέρωσης και στον Τύπο.
Η 20χρονη ελληνικής καταγωγής Γαλλίδα ηθοποιός υποδύεται σ' αυτή μια 15χρονη μαθήτρια Λυκείου που ονειρεύεται να βρει τον έρωτα και αρχίζει να εξερευνά την σεξουαλική της ταυτότητα. Η ζωή της ανατρέπεται από την στιγμή που θα συναντήσει τυχαία μια νύχτα την Έμμα, ένα κορίτσι με μπλε μαλλιά. Μαζί θα ζήσουν μια έντονη ερωτική σχέση γεμάτη πάθος, αλλά και αγάπη. Η Εμμα βοηθά την Αντέλ όχι μόνο να ανακαλύψει την σεξουαλική επιθυμία και απόλαυση αλλά και να προσδιορίσει τη ταυτότητα της σαν ενήλικη γυναίκα.
Πριν ακόμη προβληθεί στο διαγωνιστικό του Φεστιβάλ, τον περασμένο Μάιο, οι Κάννες μιλούσαν ήδη για τη «Ζωή της Αντέλ».
Τα βασικά θέματα κουβέντας ήταν δύο: από τη μία η τουλάχιστον γενναία διάρκειά της που έφτανε τις τρεις ώρες παρά ένα λεπτό κι από την άλλη η φήμη για μερικές αληθινά έντονες ερωτικές σκηνές ανάμεσα στις πρωταγωνίστριές της Αντέλ Εξαρχόπουλος και Λεά Σεϊντού.
Μετά την προβολή της, κανείς δεν ασχολιόταν πλέον με το πόσο διαρκεί, παρά μόνο με το γιατί θα πάρει τον Χρυσό Φοίνικα (για το «αν» δεν υπήρχε καμιά αμφιβολία).
Α, και φυσικά για τις ερωτικές σκηνές.
Την επόμενη ώρα κιόλας, η «Ζωή της Αντέλ» είχε κερδίσει τον τίτλο της ταινίας του φεστιβάλ και η Αντέλ Εξαρχόπουλος είχε μεταμορφωθεί σε σταρ.
Ωστόσο δεν πρόκειται για μια ταινία για την ομοφυλοφιλία την ώρα που, στην Ευρώπη όπως και στην Αμερική, τα γκέι ζευγάρια αποκτούν δικαίωμα στο γάμο.
Σημείο των καιρών, η "Αντέλ" δεν είναι ένα στρατευμένο έργο, απλώς μια ταινία που πραγματικά εξυμνεί τον έρωτα και επιχειρεί να απαντήσει στο τι είναι αληθινή αγάπη.
Μάιλι Σάιρους
Τι κι αν απασχόλησε τα φώτα της δημοσιότητας περισσότερο με τα… κουνήματά της παρά με τα τραγούδια της; Τι κι αν το τελευταίο άλμπουμ της Bangerz έλαβε μέτριες έως απογοητευτικές κριτικές; Τι κι αν τα μίντια και ο καλλιτεχνικός κόσμος την επέκριναν για τη συμπεριφορά και την εμφάνισή της;
Η Μάιλι Σάιρους απέδειξε πως δεν υπάρχει κακή δημοσιότητα. Κατάφερε με τα καμώματά της να κάνει όλο τον πλανήτη να μιλάει για εκείνη και λίγο έλειψε να ανακηρυχθεί το πρόσωπο του έτους από το περιοδικό ΤΙΜΕ (την κέρδισε τελικά ο Πάπας). 
Το 2013 ήταν η χρονιά, που έγινε η απόλυτη μεταμόρφωσή της. Το καλό κορίτσι έγινε… κακό… μία σέξι και άγρια ποπ σταρ. Και η 21χρονη έκανε τα πάντα για να μας αποδείξει πως το γλυκό και αθώο κοριτσάκι της Ντίσνεϊ αποτελεί πλέον παρελθόν…
Η αρχή έγινε τον Αύγουστο με την άκρως προκλητική παρουσία της στο πλευρό του Ρόμπιν Θικ, στα Video Music Awards του MTV. Φορώντας λάτεξ εσώρουχα επιδόθηκε σε ένα από τα πιο σεξουαλικά φορτισμένα live της, προκαλώντας αναστάτωση τόσο στους θαυμαστές της και στον κόσμο της σόουμπιζ όσο και θύελλα αντιδράσεων στα social media.
Έκτοτε, δεν έχει σταματήσει λεπτό να βγάζει τη γλώσσα της, να κάνει twerking, να κουνάει δηλαδή αισθησιακά τα οπίσθιά της, να φοράει όσο πιο λίγα ρούχα μπορεί και να σκανδαλίζει με τις αναρτήσεις της σε Twitter και Instagram.
Ακολούθησε η ολόγυμνη εμφάνισή της στο βίντεο κλιπ του "Wrecking Ball", ο χωρισμός της από τον αρραβωνιαστικό της Λίαμ Χέμσγουορθ, καθώς και η παραλαβή του βραβείου της στα ευρωπαϊκά βραβεία του MTV, στο Άμστερνταμ, όπου κάπνισε μαριχουάνα πάνω στη σκηνή.
"Το Χόλιγουντ είναι η πόλη της κοκαΐνης, αλλά εγώ προτιμώ τη μαριχουάνα", εξομολογήθηκε στο περιοδικό Rolling Stone και πόζαρε τόπλες στο φακό, ενώ για χάρη του Τέρι Ρίτσαρντσον πραγματοποίησε μία τολμηρή, πορνογραφική, όπως τη χαρακτήρισαν, φωτογράφιση.
"Μάιλι, μην εκπορνευτείς για τη μουσική σου", την προειδοποίησε η Σινέντ Ο’ Κόνορ, ενώ ο Έλτον Τζον δήλωσε: "Είναι σαν αναμμένο κερί στον άνεμο. Αναμένω την κατάρρευσή της… Κρίμα, γιατί είναι τόσο νέα. Ποιος, όμως, μπορεί να την σταματήσει από την κατρακύλα;".
Μάλλον, ο ίδιος της ο εαυτός… Μόνο που, προς το παρόν, η Σάιρους έχει κατεβάσει ρολά στους επικριτές της και έχει κρεμάσει την ταμπέλα, που αναγράφει:
"Μην ενοχλείτε. Γράφω ιστορία… Είμαι μόνο 21 και ό,τι κάνω το παίρνετε στα σοβαρά". 
Δέσποινα Βανδή
Η Δέσποινα Βανδή διέκοψε τη συνεργασία της με τον Νότη Σφακιανάκη στο Έναστρον, λίγες ημέρες πριν από την πρεμιέρα.
Η αιτία του "διαζυγίου" ήταν οι δηλώσεις υπέρ της Χρυσής Αυγής του γνωστού λαϊκού τραγουδιστή.
Η Δέσποινα Βανδή, τάχθηκε ευθαρσώς κατά των πολιτικών του απόψεων, λέγοντας: «Εμένα οι γονείς μου ήταν μετανάστες».
Η τραγουδίστρια γεννήθηκε από γονείς μετανάστες στην πόλη Tübingen της Γερμανίας.
Διαβάστε ολόκληρη τη δήλωση της Δέσποινας Βανδή:
"Τον Νότη τον συνάντησα για πρώτη φορά πριν 16 χρόνια. Από τότε κατάλαβα πως ήταν ένας άνθρωπος ιδιαίτερος, όπως και αν ακούγεται και μεταφράζεται αυτό, ξεχωριστός ως καλλιτέχνης και με συνέπεια ωστόσο ως προς και τα δύο, όλον αυτό τον καιρό.
Ακραίος και ανατρεπτικός σε αξίες και πιστεύω. Δικαίωμα του κάθε ελεύθερου ανθρώπου σε ένα δημοκρατικό πολίτευμα, να λέει τη γνώμη του και να την υποστηρίζει.
Διαφωνούσα κατά καιρούς σε πολλά από αυτά που έλεγε, άλλοτε συμφωνούσα, όσο εξτρεμιστικά και αν εκφραζόταν (Νότης είναι αυτός). Παρά την διαφορετική άποψη που έχουμε γενικότερα στις σχέσεις, στην ζωή και τη δημοκρατία, θεωρούσα ότι καλλιτεχνικά θα μπορούσαμε να συνυπάρξουμε σε μια μουσική σκηνή. Αυτή τη στιγμή αισθάνομαι ότι τα πράγματα που μας χωρίζουν είναι περισσότερα από αυτά που μας ενώνουν. Αποχωρώ με λύπη.
Και κάτι τελευταίο...
Εμένα οι γονείς μου ήταν μετανάστες..."
Μάικλ Ντάγκλας – Κάθριν Ζέτα Τζόουνς
Ήταν από τα ζευγάρια, που το 2013 βρέθηκαν στο προσκήνιο της δημοσιότητας τόσο από κοινού όσο και ο καθένας ξεχωριστά…
Στις αρχές Αυγούστου, η είδηση πως παίρνουν διαζύγιο έσκασε σαν βόμβα στο Χόλιγουντ και έκανε το γύρο του διαδικτύου. Ύστερα από 13 χρόνια έγγαμου βίου και έχοντας αποκτήσει δύο παιδιά, ο Μάικλ Ντάγκλας και η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς αποφάσισαν τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους.
Άτομα από το φιλικό τους περιβάλλον ισχυρίζονταν πως τα προβλήματα υγείας τους –ο καρκίνος του 69χρονου και η διπολική διαταραχή της 43χρονης- τους κατέβαλαν και είχαν σημαντικό αντίκτυπο στη σχέση τους.
Δύο μήνες μετά τη δημοσιοποίηση του χωρισμού τους, ο διάσημος ηθοποιός έλυσε τη σιωπή του στην εκπομπή "The Tonight Show" και αποκάλυψε πως δεν χώρισε με τη σύζυγό του, αλλά πως έκαναν ένα διάλειμμα από το γάμο τους:
"Κάποιες φορές οι άνθρωποι χρειάζεται να κάνουν ένα διάλειμμα, αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι ήρθε το τέλος. Είμαι πολύ αισιόδοξος πως ο γάμος μας θα σωθεί! Η μεταξύ μας σχέση καλυτερεύει. Ευτυχώς, όλα πάνε από το καλό στο καλύτερο".
Ωστόσο, εκείνη την περίοδο, η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς προκαλούσε ανησυχία με την ολοένα και πιο καταβεβλημένη εικόνα της.
Μάλιστα, η καλή της φίλη, Άννα Γουόκερ είχε εκφράσει τους προβληματισμούς της για την ψυχική υγεία της σταρ, λέγοντας χαρακτηριστικά:
"Οι επόμενες εβδομάδες θα είναι πολύ δύσκολες και ανησυχώ για εκείνη. Είναι μια τραυματική περίοδος και η ψυχική της υγεία θα μπορούσε να επηρεαστεί σοβαρά… Αν τελικά καταλήξουν σε διαζύγιο, αυτό θα είναι ένα πολύ δυνατό χτύπημα για εκείνη, καθώς θεωρούσε ότι ο γάμος της θα διαρκούσε για πάντα".
Κι όλα αυτά, ενώ τον Απρίλιο είχε εισαχθεί εσπευσμένα -ύστερα από δική της πρωτοβουλία- σε ψυχιατρική κλινική, προκειμένου να αντιμετωπίσει τις έντονες κρίσεις μανιοκατάθλιψης.
Όμως, δεν ήταν μόνο η Τζόουνς που απασχόλησε τον Τύπο και τα μίντια με τα προβλήματα υγείας της.
Τον Οκτώβριο, ο Ντάγκλας προχώρησε σε μία αποκάλυψη, που προκάλεσε σάλο στη σόουμπιζ. Εξομολογήθηκε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Guardian πως δεν είχε καρκίνο στο λάρυγγα, όπως είχε ανακοινώσει τον Αύγουστο του 2010, αλλά στη… γλώσσα και εξήγησε πως αποφάσισε να πει ψέματα, μετά από προτροπή του γιατρού του.
Σήμερα, το χολιγουντιανό ζευγάρι ζει και πάλι μαζί στο διαμέρισμά του, στο Central Park της Νέας Υόρκης και όπως όλα δείχνουν τα σύννεφα στη σχέση του έχουν αρχίσει να διαλύονται…
Κική Δημουλά
Το γύρο των κοινωνικών δικτύων έκανε η είδηση πως η ποιήτρια Κική Δημουλά φέρεται να είχε κάνει ρατσιστικά σχόλια κατά των μεταναστών, σε εκδήλωση των Atenistas στην Αθήνα.
Οι φερόμενες ως δηλώσεις της Κικής Δημουλά μεταφέρθηκαν μέσα από άρθρο της Άννας Δαμιανίδη στην «Εφημερίδα των Συντακτών».
Σύμφωνα με όσα αναφέρει στην στήλη της η δημοσιογράφος, η ποιήτρια φέρεται να είπε ότι δεν αντέχει τους μετανάστες στην Κυψέλη, τόσοι πολλοί που είναι, πιάνουν και τα παγκάκια, δεν βρίσκεις να καθίσεις στην πλατεία, ενώ κλέβουν κιόλας και η ίδια φοβάται να βγει από το σπίτι.
Ερωτηθείσα γιατί δέχεται συχνά επιθέσεις τον τελευταίο καιρό απαντά:
"Ποιος ξέρει. Κάποιοι έκαναν το λάθος να πουν ότι είμαι υποψήφια για το Νόμπελ, για το οποίο είναι υποψήφιοι 150 άνθρωποι κάθε χρόνο, και ίσως αυτό ενοχλεί. Δεν έχω άλλη εξήγηση γιατί εγώ δεν ενοχλώ πραγματικά κανέναν. Μπήκα στον στόχο. Αρχίζω να αισθάνομαι ότι πρέπει να μεταναστεύσω σε άλλη χώρα. Μάλλον δεν με θέλει η Ελλάς εδώ πέρα, έτσι φαίνεται. Εγώ δεν έχω καμία σχέση με αυτές τις διαφορές των φυλών. Οι Πακιστανοί που βρίσκονται τουλάχιστον στα φανάρια θα μπορούσαν να έρθουν μάρτυρες υπερασπίσεώς μου. Λυπάμαι πάρα πολύ τους ανθρώπους που υποφέρουν. Δεν είμαι υποχρεωμένη, ως μη ρατσίστρια, να λυπάμαι και τους φονιάδες όμως. Δεν είμαι. Δεν έψεξα κανέναν, δεν κατηγόρησα κανέναν, δεν αντεπιτέθηκα σε αυτούς που μου επιτέθηκαν".
"Με συγχωρείτε που θυμώνω. Το λάθος μου είναι ότι πήγα σε αυτή την ιστορία της Κυψέλης. Τελικά πρέπει κανείς να κάθεται μέσα στο σπίτι του και να μην ομιλεί", συμπληρώνει.
Η Κική Δημουλά, σχολιάζοντας τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν μετά τις δηλώσεις κάνει λόγο και για κακοήθεια:
"Η κακοήθεια πρέπει να έχει τροφή αλλιώς πεθαίνει. Άμα τους τη δίνω εγώ αυτή την τροφή, τι να κάνω; Μάλλον κάνω άλλη μια ευεργεσία. Συγχύστηκα ειλικρινά. Δεν το περίμενα αυτό καθόλου. Έδωσα μια ουδέτερη εικόνα, είπα ότι παρά ταύτα αν ήμουν ρατσίστρια θα έφευγα από την Κυψέλη. Τα παιδιά μου έχουν πάει αλλού κι έχω σπίτι να μείνω εκεί που βρίσκονται. Κι όμως, εγώ κάθομαι μόνη, 82 χρονών σε αυτό το σπίτι".
Τζένιφερ Λόρενς
Δεν έχει κάνει ποτέ μαθήματα υποκριτικής, ούτε έχει φοιτήσει σε κάποια σχολή. Ξεκίνησε την ενασχόλησή της με την υποκριτική στην κωμική σειρά "The Bill Engvall Show" του καναλιού TBS. Στη συνέχεια, εμφανίστηκε σε ανεξάρτητες ταινίες και το 2010 κατάφερε να γίνει η δεύτερη νεότερη ηθοποιός όλων των εποχών, που έχει προταθεί για Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου, για την ερμηνεία της στο φιλμ "Στην Καρδιά του Χειμώνα". 
Το 2012, έγινε ευρέως γνωστή, πρωταγωνιστώντας στην ταινία "Αγώνες Πείνας", την κινηματογραφική προσαρμογή του ομώνυμου μυθιστορήματος της Σούζαν Κόλινς.
Το 2013, όμως, ήταν η χρονιά της… Η καριέρα της απογειώθηκε… Το περιοδικό Rolling Stone την ονόμασε την "πιο ταλαντούχα νεαρή ηθοποιό στην Αμερική", ενώ το περιοδικό TIME την συμπεριέλαβε στη λίστα με τους 100 πιο σημαντικούς ανθρώπους στον κόσμο…
Και κάπως έτσι, όλος ο πλανήτης μιλούσε για τη Τζένιφερ Λόρενς… Το αστείο κορίτσι, τη σέξι γυναίκα με τις πλούσιες καμπύλες, την ακομπλεξάριστη, με την εμφάνισή της, ηθοποιό, τη νέα αξιαγάπητη σταρ του Χόλιγουντ.
Στα 23 της χρόνια, κέρδισε στη φετινή τελετή των Όσκαρ το πρώτο της χρυσό αγαλματίδιο για την ερμηνεία της στο φιλμ "Οδηγός Αισιοδοξίας" και ποιος θα ξεχάσει τη βράβευσή της… Τα φλας άστραψαν με την… τούμπα της στα σκαλιά, καθώς ανέβαινε να παραλάβει το βραβείο της, αλλά και με την άσεμνη χειρονομία της, όταν ύψωσε σε δημοσιογράφους το μεσαίο της δάχτυλο.
"Όταν με φέρνουν σε αμηχανία κάνω προσβλητικά αστεία και κινήσεις για να νιώσω άνετα. Έκανα τη χειρονομία, γιατί δεν ήθελα να μείνω στην ιστορία των Όσκαρ ως η κοπέλα που βραβεύτηκε και έπεσε στα σκαλιά!».
Δηλώσεις σαν κι αυτή, τόσο αποστομωτικά ειλικρινείς και αυτοσαρκαστικές, μας χάρισε απλόχερα τη φετινή χρονιά η Λόρενς. Ας θυμηθούμε μερικές από αυτές:
"Στην εφηβεία μου ήμουν φρικιό και είχα πάντα ένα περίεργο άγχος. Μισούσα το διάλειμμα ή τις εκδρομές. Και τα πάρτι με στρέσαραν. Επίσης είχα μια πολύ περίεργη αίσθηση του χιούμορ".
"Πονούσα στο στομάχι για περίπου 3 εβδομάδες. Είναι η στιγμή, που έχεις πάει τόσες φορές τουαλέτα, που λες, ήρθε η ώρα να πάω στο νοσοκομείο! Νόμιζα πως είχα έλκος, αλλά τελικά ήταν… αέρια!".
"Να ξεκινήσω γυμναστική και διατροφή; Μπα, όχι! Ποτέ! Τίποτα δεν με έχει ωθήσει, μέχρι στιγμής, στο να κάνω δίαιτα… Ούτε ακόμη και η γυμνή εμφάνισή μου στο X-Men δεν μπόρεσε να τα καταφέρει".
"Σε μία εμφάνισή μου για την προώθηση της ταινίας, American Hustle μου χάρισαν για πλάκα ερωτικά βοηθήματα. Ήταν τόσα πολλά, που τα έκρυψα κάτω από το κρεβάτι στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, όπου διέμενα εκείνες τις ημέρες. Η καμαριέρα, όμως τα βρήκε, όταν μπήκε να καθαρίσει και τα τοποθέτησε στο κομοδίνο μου. Έγινα κατακόκκινη όταν κατάλαβα ότι τα είχε ανακαλύψει! Ήθελα να της αφήσω ένα σημείωμα και να της πω ότι δεν είναι δικά μου, αλλά μου τα αγόρασαν για να μου κάνουν πλάκα!".
Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος
Ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος είναι ο εμπνευστής της Κοινωνικής Κουζίνας. Καθημερινά «ταξιδεύει» από γειτονιά σε γειτονιά και με τη βοήθεια εθελοντών μαγειρεύει για όσους έχουν ανάγκη. Συνολικά ταΐζει 3.000 Αθηναίους κάθε μήνα από το υστέρημά του.
Όπως λέει ο ίδιος: «Η ιδέα της Κοινωνικής Κουζίνας ξεκίνησε να μου δίνει τη δυνατότητα να προσφέρω στον εαυτό μου και στους άλλους τουλάχιστον ένα πιάτο φαγητό. Φυσικά και ξέρουμε πολύ καλά ότι αυτό από μόνο του δεν είναι λύση του προβλήματος, είναι όμως κάτι. Είναι καλύτερο από το τίποτα...».
Τον Δεκέμβριο του 2011 ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος μετρούσε ήδη δύο χρόνια άνεργος.
Το 2009 είχε απολυθεί από την πολυεθνική όπου εργαζόταν 25 χρόνια στο τμήμα διαφήμισης και μάρκετιγκ.
Το πρώτο διάστημα, όπως ομολογεί, ήταν πολύ σκληρό.
"Τον Σεπτέμβριο του 2009 έχασα τη δουλειά μου και έως σήμερα παραμένω άνεργος. Αναγκάστηκα να μετακομίσω και σε ηλικία 47 ετών επέστρεψα στο πατρικό μου, όπου μένω πλέον με τη μητέρα μου. Έκανα πολλές προσπάθειες να βρω δουλειά. Παρά το πλούσιο βιογραφικό μου, όλες έπεσαν στο κενό. Κι εγώ με τη σειρά μου, σε πολύμηνη κατάθλιψη."
Τζάστιν Μπίμπερ
Αν είναι προληπτικός, τότε σίγουρα πίστευε πως το 2013 δεν θα είναι η χρονιά του. Και πράγματι, έτσι έγινε…
Εξάλλου, πριν μερικές ημέρες, αποκάλυψε σε ραδιοφωνική εκπομπή την απόφασή του να αποχωρήσει, μετά την κυκλοφορία του νέου του δίσκου, από τα μουσικά δρώμενα και τα φώτα της δημοσιότητας, σοκάροντας τις εκατομμύρια θαυμάστριές του.
Και η αλήθεια είναι πως το ’13, εκτέθηκε αρκετά… Ήταν ένα έτος, περισσότερο σκανδαλώδες, παρά καλλιτεχνικό για το Τζάστιν Μπίμπερ, που ξεκίνησε την καριέρα του το 2009, μέσω τραγουδιού, που ανάρτησε η μητέρα του στο Youtube.
Βρέθηκε στο προσκήνιο της δημοσιότητας,  κυρίως, με την εκκεντρική συμπεριφορά του, τα τερτίπια του, τον εγωκεντρισμό του, το σταριλίκι του και την ανωριμότητά του. Άλλωστε, είναι ένα αγόρι μόλις 19 ετών, που έχει εκτεθεί –ηθελημένα και άθελα του- μέσα σε μία τριετία σε μία απίστευτη δημοσιότητα.
Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή…
Η χρονιά ξεκίνησε με το χειρότερο τρόπο για τον Καναδό τραγουδιστή. Το όνομα του έγινε πρωτοσέλιδο, όταν παπαράτσι βρήκε τραγικό θάνατο στην άσφαλτο, κυνηγώντας τη Φεράρι, την οποία δεν οδηγούσε ο ποπ σταρ, αλλά φίλος του.
Δύο μήνες μετά, κι ενώ έδινε συναυλία στο Λονδίνο κατέρρευσε πάνω στη σκηνή, λόγω αναπνευστικών προβλημάτων. Οι φήμες οργίαζαν, τότε, πως είναι μπλεγμένος στα ναρκωτικά κι εκείνος έσπευσε να δώσει τη δική του απάντηση μέσω Instagram:
"Όσοι από εσάς πιστεύουν ότι χρειάζομαι αποτοξίνωση είναι ηλίθιοι. Είμαι μόλις 19 χρονών με 5 νούμερο ένα δίσκους. Ίσως μερικούς να τους τρομάζει το γεγονός ότι είμαι τόσο μικρός και έχω καταφέρει τόσα πολλά, ενώ αυτοί δεν έχουν κάνει ακόμα τίποτα απολύτως στη ζωή τους. Μεγαλώνω έχοντας τόσους ανθρώπους να με κρίνουν κάθε μέρα. Για να γίνεται αυτό μάλλον θα είμαι πολύ καλός…".
Και να, όμως, που τον Απρίλιο οι αστυνομικές αρχές στη Στοκχόλμη βρήκαν μικρή ποσότητα ναρκωτικών και ένα όπλο σε πούλμαν, το οποίο ανήκε στην περιοδεία του.
Η χρονιά συνεχίστηκε με το ένα σκάνδαλο να διαδέχεται το άλλο για το Μπίμπερ…
Τη σύλληψη της μαϊμούς του, Μάλι, από τις αρχές του αεροδρομίου του Μονάχου, την προκλητική του δήλωση πως αν ζούσε η Άννα Φρανκ θα ήταν φανατική θαυμάστριά του, τα γαλλικά του στον Μπιλ Κλίντον, την ώρα που ουρούσε σε κάδο σφουγγαρίστρας σε μπαρ, το φτύσιμο –κυριολεκτικά- στους θαυμαστές του από το μπαλκόνι της σουίτας του, το γκράφιτι που ζωγράφισε στην Αυστραλία, την ποδοπάτηση της σημαίας της Αργεντινής πάνω στη σκηνή, την καυτή βραδιά που πέρασε με Βραζιλιάνα ιερόδουλη…
Και μέσα σε όλα αυτά ήρθε να προστεθεί και ο οριστικός χωρισμός του με την επί δύο χρόνια σύντροφό του, την τραγουδίστρια και ηθοποιό, Σελένα Γκόμεζ.
"Δεν είμαι στα καλύτερά μου. Έχω υπάρξει και πιο ευτυχισμένος στη ζωή μου, απ’ ότι είμαι τώρα", δήλωνε στα μέσα του έτους, στο περιοδικό Billboard. 
Και ήταν αυτά τα κατορθώματα του Τζάστιν Μπίμπερ, που τον οδήγησαν στην κορυφή της λίστας με τους πιο εκνευριστικούς διάσημους στον κόσμο για τη χρόνια, που σε λίγες ώρες μας αποχαιρετά.
Λάκης Γαβαλάς
Το 2010 εμφανίστηκαν τα πρώτα σύννεφα στις επιχειρηματικές του δραστηριότητες και τα προβλήματα του με το Ελληνικό Δημόσιο, ενώ το ύψος του χρέους του τον οδήγησε στις φυλακές του Κορυδαλλού.
Ο Λάκης Γαβαλάς, έχει συλληφθεί έξι φορές μέχρι σήμερα για χρέη προς το Δημόσιο.
Όταν αποφυλακίστηκε τον Ιούνιο του 2013, άρχισε κατευθείαν τις τηλεοπτικές εμφανίσεις και μίλησε με κάθε λεπτομέρεια για τις μέρες στη φυλακή.
Το σύνθημα «Λευτεριά στον Lakis» έχει γραφτεί μέχρι και σε τοίχους της Αθήνας.
Μετά την αποφυλάκισή του, επέλεξε να χορέψει στο Dancing with the Stars, σε μια προσπάθεια να ανακτήσει τη χαμένη του δόξα και να σταθεί ξανά στα πόδια του.



Ημερομηνία δημοσίευσης : 31 Δεκ 2013
 Πηγή



  ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: