Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Ανεβασε την λίμπιντό σου σε άλλα επίπεδα!



Τσέκαρε τα παρακάτω tips για να δώσεις στην λίμπιντό σου την ώθηση που χρειάζεται.


Πιάσε ψηλά νούμερα
Ερευνα του Πανεπιστημίου της Πενσιλβανίας έδειξε ότι, αν παρακολουθείς ανταγωνιστικά σπορ, θα αυξήσεις την τεστοστερόνη σου μέχρι και 20% αυξάνοντας τη σεξουαλική ορμή σου. Απ' ό,τι φαίνεται, όπως βρήκε έρευνα του Εργαστηρίου του Los Alamo, όσο πιο αμφίρροπος είναι ο αγώνας τόσο μεγαλύτερα τα αποτελέσματα. Μήπως θα έπρεπε να δεις τον αγώνα με τη σύντροφο του την επόμενη φορά;



Η ηλιοθεραπεία κάνει τους άντρες
Λίγες υπεριώδεις ακτίνες θα προκαλέσουν την παραγωγή μελανίνης, η οποία θα σου δώσει ωραίο χρώμα και θα σου αυξήσει τη λίμπιντο και την αντοχή. O James Watson, του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας, βρήκε ότι οι άντρες έκαναν ένεση μελανίνης είχαν "αυθόρμητες κι επίμονες στύσεις". Ευτυχώς, μία μέρα στον ήλιο θα έχει πιο ελέγξιμες επιδράσεις.



Βαριά υπόθεση
Αν αισθάνεσαι λίγο «πεσμένος» τώρα τελευταία, τότε μπορεί να φταίει η λίμπιντό σου που βογκάει κάτω από το βάρος των καταχρήσεων που έχεις κάνει - τουλάχιστον στον τομέα της διατροφής. Αν είσαι υπέρβαρος, θα έχεις κακή εικόνα σώματος, άρα κακή εικόνα εαυτού. Κατ επέκταση, αυτό προκαλεί προβλήματα και στην αυτοπεποίθησή σου. Αν αδυνατίσεις, θα θέσεις τα σωστά στηρίγματα για την επανεμφάνισή σου.



Το πράσινο δείπνο
Σύμφωνα με την κλινική διατροφολόγο Simone Laubscher: «Η σεξουαλική ορμή και η υγεία του σπέρματος συνδέονται στενά με τα επίπεδα αντιοξειδωτικών στον οργανισμό, άρα μία σαλάτα υψηλή σε ενέργεια και αντιοξειδωτικά είναι ό,τι πρέπει». Μία σαλάτα από πράσινα και μοβ λαχανικά, λίγοι ηλιόσποροι και σπόροι κολοκύθας, ένα αβοκάντο, λίγο καρότο μαζί με ψάρι, κοτόπουλο και αυγό θα σε βάλουν στον σωστό δρόμο.



Παίξε με την όσφρηση
Ασε τη δουλειά και το άγχος πίσω όταν φεύγεις από το γραφείο. Οταν πας σπίτι πρέπει να είσαι ήρεμος. Η αρωματοθεραπεία μπορεί να σε βοηθήσει. Ο Gary Schwarz, καθηγητής ψυχολογίας και ψυχιατρικής στο Πανεπιστήμιο του Γέιλ, βρήκε ότι η μυρωδιά των αιθέριων ελαίων, όπως το περγαμόντο, το χαμομήλι και η λεβάντα, αρκεί για να χαμηλώσει την πίεσή σου. Ενα μασαζάκι ηρεμεί της αρθρώσεις σου και διευκολύνει τη ροή του αίματος προς


Ημερομηνία δημοσίευσης : 31 Δεκ 2013
 Πηγή



  ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: