Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Ποδαρικό του νέου χρόνου με Ελένη Τσαλιγοπούλου και Μελίνα Κανά



Οι δυο αγαπημένες και δημοφιλείς ελληνίδες ερμηνεύτριες βρίσκονται ξανά μαζί έπειτα από χρόνια, για μια μοναδική μουσική παράσταση στο PassPort την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου και η Μελίνα Κανά θα περιμένουν το κοινό στη σκηνή του Passport για να ξεκινήσουν μαζί τη νέα χρόνια και να διασκεδάσουν όλοι μαζί μια παρέα, με αγαπημένα τραγούδια πειράζοντάς τα ευγενικά, με άποψη κι αισθητική.

Στο live της παραμονής θα ακουστούν κομμάτια των σημαντικότερων τραγουδοποιών και συνθετών, τραγούδια που αγάπησαν αλλά δεν δισκογράφησαν ποτέ, τραγούδια αγαπημένα τους από τα παλιά. Σμυρναίικα, ρεμπέτικα, λαϊκά, τραγούδια της παράδοσης.

Tη βραδιά θα ανοίξει η Κατερίνα Μακαβού, ενώ οι δυο ερμηνεύτριες θα συνοδεύονται από τους Σπύρο Χατζηκωνσταντίνου (κιθάρες, μαντολίνο), Βαγγέλη Καλαμάρα (τύμπανα), Αριστείδη Χατζησταύρου (κιθάρες), Χάρη Κελλάρη (κοντραμπάσο) και έκπληξη της βραδιάς, ο αγαπημένος τους Δημήτρης Μυστακίδης (μπουζούκι, τζουράς, λαούτο, κιθάρα).

PassPort, Καραΐσκου 119, Πλατεία Κοραή, Πειραιάς
Τηλέφωνο: 210 4296401
Τιμές εισιτηρίων: 12 ευρώ (με μπύρα ή κρασί στο bar) - 20 ευρώ (με ποτό σε τραπέζι)

Προπώληση εισιτηρίων: 11876 - Καταστήματα Public - Καταστήματα Παπασωτηρίου - Seven Spots - PassPort Café (Καραϊσκου 117, πλ. Κοραή, Πειραιάς) & on line: www.viva.gr / www.pass-port.com.gr

Οι πόρτες ανοίγουν στις 11.30 μ.μ. - Ώρα έναρξης: 1.00 π.μ.




Ημερομηνία δημοσίευσης : 31 Δεκ 2013
 Πηγή



  ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: