Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Ελιάνα Χρυσικοπούλου στο «Όλα τρέλα»: «O Kωστόπουλος είναι απλά ένας μεσήλικας»


H εδώ και δύο χρόνια συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη, Ελιάνα Χρυσικοπούλου κατάφερε να… τρελάνει Θέμο Αναστασιάδη, Βαγγέλη Περρή και Δούκισσα Νομικού!
Καλεσμένη ήταν το βράδυ της Τετάρτης στην παρέα του «Όλα τρέλα» η εδώ και δύο χρόνια συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη, Ελιάνα Χρυσικοπούλου και κατάφερε να… τρελάνει τον Θέμο Αναστασιάδη, τον Βαγγέλη Περρή και τη Δούκισσα Νομικού.


Η δημοσιογράφος, μάλιστα, μίλησε για ακόμα μια φορά έξω από τα δόντια, κάτι που όπως ανέφερε και η ίδια, την φέρνει πολλές φορές «σε κόντρα» με την Ελένη Μενεγάκη, εν ώρα εκπομπής της.

Η Ελιάννα μίλησε για τον Πέτρο Κωστόπουλο τον οποίο είχε χαρακτηρίσει μεσήλικα και εξήγησε το σκεπτικό της, ενώ διευκρίνισε και για ποιο λόγο τον σέβεται: γιατί έχει καταφέρει να κρατήσει τόσα χρόνια δίπλα του τη σύζυγό του, Τζένη Μπαλατσινού. «Μεσήλικα τον έχω πει, είναι αντικειμενικό. Είναι σαν να είσαι κοντός ή ψηλός. Δεν τον λες μεσήλικα; Όταν τον βλέπεις το πρωί, που έχεις συνηθίσει να βλέπεις κορίτσι δροσερά σαν τη Δούκισσα», είπε.

 
 


«Για τη Δούκισσα έχω πει πως δεν ταιριάζει στο Dancing With The Stars. Αντίθετα, στο ΟΛΑ ταιριάζει, έχει βρει τη θέση της. Είναι κορίτσι του Θέμου, έχει στιγματιστεί πια. Είναι τίτλος τιμητικός πια!», είπε η Ελιάννα και στη συνέχεια, η Δούκισσα την ρώτησε γιατί δεν της ταιριάζει το «Dancing with the stars» - κάτι που είχε πει η Ελιάννα στην εκπομπή «Ελένη» - με τη δεύτερη να εξηγεί: «Θεωρώ ότι θα σου ταίριαζε ένα show πιο κοντά στη δική σου προσωπικότητα. Είσαι ένα κορίτσι γλυκό, δροσερό. Θα μου άρεσε κάτι σαν το Next Top Model. Το Dancing With The Stars είναι ένα βαρετό show, γιατί είναι επαναλαμβανόμενο. Πάντως οι τρεις εμφανίσεις που έχεις κάνει είναι εξαιρετικές».

Ωστόσο, όταν η ίδια ρωτήθηκε ποια παρουσιάστρια θα επέλεγε μεταξύ της Δούκισσας Νομικού και της Ζέτας Μακρυπούλια, εκείνη απάντησε, ενώπιον της γνωστής παρουσιάστριας και πρώην Σταρ Ελλάς: «Εγώ θα κρατούσα τη Ζέτα!».

Φυσικά, δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στη συνεργασία της με την Ελένη Μενεγάκη και στο πώς είναι η ωραία Ελένη ως αφεντικό, ενώ αποκάλυψε ότι «στην αρχή μου έλεγαν πως η Ελένη είναι μια σκληρή γυναίκα, όμως δεν τους πίστεψα».

 

Ημερομηνία δημοσίευσης : 8 Νοε 2013

 Πηγή ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: