Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Δωρεάν έλεγχος καρδιάς για όλους


Δωρεάν έλεγχος καρδιάς για όλους

Το Ωνάσειο εξακολουθεί να παρέχει στο κοινό τη δυνατότητα δωρεάν εξετάσεων για την εκτίμηση της καρδιαγγειακής λειτουργίας. Συγκεκριμένα, σήμερα Πέμπτη 7/11 όσοι ενδιαφέρεστε μπορείτε να υποβληθείτε σε τεστ για την πρόβλεψη του κινδύνου καρδιακών παθήσεων χωρίς κόστος (Heart Score).
Οι ειδικοί θα μετρήσουν την αρτηριακή πίεση και τη χοληστερόλη σας, την περίμετρο μέσης, ενώ θα πάρουν και το ιστορικό σας. Θα σας ρωτήσουν για τις συνήθειές σας (αν καπνίζετε ή ασκείστε) και θα σας δώσουν χρήσιμες συμβουλές για την έγκαιρη αντιμετώπιση των όποιων προβλημάτων. Επίσης θα μοιράσουν ενημερωτικά φυλλάδια για την υπέρταση, τη χοληστερόλη, καθώς και υλικό με οδηγίες διατροφής.

Επίσης την Πέμπτη, 7 Νοεμβρίου 2013, και ώρα 19:00, γιατροί και νοσηλευτές του ιδρύματος θα παρουσιάσουν θέματα που αφορούν την πρόληψη των καρδιακών νοσημάτων, ενώ θα απαντήσουν και στα ερωτήματα του κοινού. Οι δράσεις θα συνεχιστούν και την επόμενη εβδομάδα (12-14 Νοεμβρίου) στο Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου.
Η συμμετοχή σε όλες τις παραπάνω δραστηριότητες είναι ελεύθερη.

Info: Ο έλεγχος θα γίνει στο Δημοτικό Πολυχώρο Πολιτισμού Γαλαξίας, στην Κεντρική Πλατεία Νέας Σμύρνης, ώρες 09:00-14:00. Πληροφορίες: www.onasseio.gr, τηλ.: 210 9493188, ή στο Δήμο Νέας Σμύρνης, τηλ.: 210 9370333-334.


Ημερομηνία δημοσίευσης : 7 Νοε 2013
 Πηγή



  ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: