Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Τα 6 applications που μας απαλλάσσουν από το στρες!

Τα 6 applications που μας απαλλάσσουν από το στρες!

Υπάρχουν όμως μερικά «applications ευεξίας» που υπόσχονται να φέρουν περισσότερη ηρεμία και αρμονία στη ζωή μας. Μάθετε ποια είναι αυτά.

1. Health through Breath: Pranayama Lite


Μια εφαρμογή που καθοδηγεί την αναπνοή μας. Επιλέγουμε τη μουσική, τους ήχους και τις εικόνες που μας αρέσουν, ώστε να απολαύσουμε μερικά λεπτά χαλαρωτικών εισπνοών και εκπνοών.
 
2. Zen Space


Μας επιτρέπει να φτιάξουμε ένα δικό μας κήπο χαλάρωσης, δημιουργώντας και αποθηκεύοντας εικόνες με τη μουσική υπόκρουση που μας αρέσει.
 
3. Zen Wisdom


Μας παρέχει μια καθημερινή «δόση σοφίας» από τη βουδιστική παράδοση, δίνοντας τη δυνατότητα να αποθηκεύουμε και να μοιραζόμαστε με φίλους τις φράσεις που μας αρέσουν περισσότερο.
 
4. Buddha Board


«Βουτάμε» το δάχτυλό μας σε νερό και στη συνέχεια «ζωγραφίζουμε» επάνω στην οθόνη. Κάθε σχήμα σιγά-σιγά ξεθωριάζει και μπορούμε να σχεδιάσουμε στην οθόνη ξανά και ξανά. Η εφαρμογή μας μαθαίνει να ζούμε την κάθε στιγμή, δημιουργώντας ένα σχήμα που μετά από λίγο χάνεται κι έτσι μας βοηθά να διατηρούμε το μυαλό μας καθαρό και να είμαστε πάντα έτοιμοι να δημιουργήσουμε ένα νέο αριστούργημα.

5. Serendipitor
 

Είναι μια εφαρμογή πλοήγησης μου μας φτάνει στον προορισμό μας με έναν πολύ πρωτότυπο τρόπο: Μας καθοδηγεί να απολαύσουμε τη θέα από ψηλά κτίρια και να περάσουμε κάτω από γραφικές γέφυρες, απολαμβάνοντας το τοπίο και βγάζοντας φωτογραφίες.
 
6. Relaxing Sounds of Nature Lite


Μας δίνει τη δυνατότητα να ακούσουμε ήχους της φύσης, όπως τα κύματα της θάλασσας και πουλιά που τιτιβίζουν. Εκτός από ήχους, η εφαρμογή μάς παρέχει και μια συλλογή από χαλαρωτικές εικόνες.

 

Ημερομηνία δημοσίευσης : 6 Νοε 2013

 Πηγή ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: