Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Δείτε πως είναι σήμερα σε ηλικία 58ετών η Annie Lennox

Δείτε πως είναι σήμερα σε ηλικία 58ετών η Annie Lennox

Όλα τα βλέμματα στράφηκαν στην Annie Lennox την Δευτέρα κατά τη διάρκεια των 22ων Μουσικών Βραβείων - Music Industry Trust Award που πραγματοποιήθηκαν στο Λονδίνο.


Η πρώην τραγουδίστρια των Eurythmics τιμήθηκε για την προσφορά της στην Βρετανική μουσική σκηνή ενώ την στιγμή που παρέλαβε το βραβείο της δήλωσε: "Είμαι πολύ συγκινημένη και είναι μεγάλη μου τιμή που παραλαμβάνω αυτό το βραβείο. Η μουσική όλα αυτά τα χρόνια μου έδωσε εμπειρίες και ευκαιρίες που δεν θα είχα σκεφθεί ποτέ ότι θα είχα και νιώθω πολύ τυχερή που κατάφερα να γίνω καλλιτέχνιδα".


Ωστόσο αυτό που συζητήθηκε περισσότερο ήταν η εμφάνισή της. Ο χρόνος όπως φαίνεται της έχει φερθεί πολύ καλά και στα 58 της χρόνια έχει διατηρήσει το ίδιο κοντό ξανθό μαλλί που αποτελεί και το σήμα κατατεθέν του στυλ της. Αν ψάχνετε στο πρόσωπό της να δείτε αν έχει κάνει καμία επέμβαση, αυτό δεν φαίνεται, εκτός και αν έχει βρει τον...μαγικό πλαστικό χειρουργό.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν και οι δυο κόρες της τραγουδίστριας Tali και Lola, 20 και 23 ετών αντίστοιχα, οι οποίες σημειωτέον είναι και κούκλες.





Ημερομηνία δημοσίευσης : 6 Νοε 2013

 Πηγή ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: