Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Ελλάδα - Ρουμανία 3-1



Οι παίκτες του Φερνάντο Σάντος θέλουν να πάνε στη Βραζιλία και το έδειξαν στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" απέναντι στην Ρουμανία. Η Εθνική μας νίκησε 3-1 την ομάδα του Πιτσούρκα, με τον Κώστα Μήτρογλου να πετυχαίνει τα δύο γκολ και τον Σαλπιγγίδη το άλλο.
Η Ρουμανία είχε ισοφαρίσει σε 1-1 με τον Στάνκου, αλλά στη συνέχεια, η γαλανόλευκη ήταν καλύτερη και έφτασε στη νίκη που θα μπορούσε να έχει και μεγαλύτερο σκορ.

 Πολύ όμορφη ατμόσφαιρα από τον κόσμο που γέμισε το γήπεδο, ενώ κι οι Ρουμάνοι είχαν τη στήριξη 1.000 συμπατριωτών τους αλλά δεν μπόρεσα να τους κάνουν να χαμογελάσουν.

 Την Τρίτη (19/11), στο Βουκουρέστι η Εθνική μας έχει ακόμη 90' για να σφραγίσει το εισιτήριο που θα την... ταξιδέψει στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, το ερχόμενο καλοκαίρι.




Ημερομηνία δημοσίευσης : 15 Νοε 2013
Πηγή




ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: