
Το μπισκότο Μιράντα παρασκευάστηκε για πρώτη φορά το 1930 και ήταν από τα πρώτα μπισκότα της οικογένειας Παπαδοπούλου μαζί με τα Πτι-μπερ και τα Μαρί.
Το τραγανό μπισκότο Μιράντα αναδίδει μοναδικά αρώματα σε συνδυασμό με μυρωδιές φρεσκοψημένου μπισκότου και για το λόγο αυτό αγαπήθηκε και αποτελεί μια από τις πιο γλυκές μνήμες ολόκληρων γενεών.
Σήμερα τα μπισκότα Μιράντα παρασκευάζονται με τον ίδιο τρόπο και διανέμονται φρέσκα και μυρωδικά σε κάθε γωνιά της Ελλάδας αλλά και στο εξωτερικό.
Ημερομηνία δημοσίευσης : 30 Οκτ 2013
Πηγή

ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/
Πηγή

ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

0 σχόλια: