Υποψηφιότητα για το βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες θέτει αυτή η ομελέτα που φτιάχτηκε στη διάρκεια του Γαστρονομικού Φεστιβάλ του Μπουένος Άιρες στην Αργεντινή.
Για την ιστορία χρησιμοποιήθηκαν 15.000 αβγά, 20 λίτρα λάδι, και 16 κιλά μυρωδικών, ενώ την απόλαυσαν πάνω από 6.000 άτομα...
Ημερομηνία δημοσίευσης : 21 Οκτ 2013
Πηγή

ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/
Πηγή


ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/
0 σχόλια: