Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

“Μαύρη” επέτειος για τον ΠΑΟΚ - “Ζωντανοί στη σκέψη μας...



Ημερομηνία που “σημάδεψε” την οικογένεια του ΠΑΟΚ είναι η 4η Οκτωβρίου, αφού σαν σήμερα πριν από 14 χρόνια συνέβη το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, που στοίχισε την ζωή σε 6 φίλους των Θεσσαλονικέων του Συνδέσμου Φίλων ΠΑΟΚ Κορδελιού. Ο επίσημος ΠΑΟΚ δεν ξέχασε τους αδικοχαμένους φιλάθλους...

Ο ΠΑΟΚ είχε πάρει εκτός έδρας ισοπαλία από τον Παναθηναϊκό, αλλά το ταξίδι της επιστροφής μόνο χαρούμενο δεν ήταν. Το τουριστικό λεωφορείο που μετέφερε 77 οπαδούς του ΠΑΟΚ συγκρούστηκε με διερχόμενο φορτηγάκι στην προσπάθειά του να κάνει προσπέραση στα Τέμπη και ανατράπηκε πέφτοντας σε χαντάκι, σκορπώντας το θάνατο σε 6 φιλάθλους, καθώς και στον οδηγό του δευτέρου οχήματος.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση όπου τονίζει πως κανένας δεν έχει ξεχάσει τους άτυχους φίλους της ομάδας:

“Άλλη μια μέρα μνήμης για τον ΠΑΟΚ ξημέρωσε. Άλλη μια θλιβερή επέτειος σήμερα, η 14η, του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη. Έξι παιδιά άφησαν την πνοή τους επιστρέφοντας από την Αθήνα, μετά την ανατροπή του λεωφορείου που τους μετέφερε.

Απέραντη θλίψη και αμέτρητα “γιατί” στοιχειώνουν αυτή τη μέρα κάθε χρόνο. Ο ΠΑΟΚ μεγάλωσε από τις θυσίες των φιλάθλων του, το “φωνάζει” κάθε μέρα με το μαύρο στη φανέλα του. Οι Χαράλαμπος Ζαπουνίδης, Δημήτρης Ανδρεαδάκης, Χριστίνα Τζιόβα, Ανανστάσιος Θέμελης, Γιώργος Γκανάτσιος, Κυριάκος Λαζαρίδης άφησαν την τελευταία τους πνοή υποστηρίζοντας και ζώντας για το ασπρόμαυρο του Δικεφάλου…

“Η αγάπη τους για τον ΠΑΟΚ, τους έφερε εδώ, τους άφησε εδώ και συνέχισε παραπέρα” αναφέρει το μνημείο στο σημείο του δυστυχήματος. Η αλήθεια είναι ότι η αγάπη τους για τον ΠΑΟΚ και η ανάμνησή τους, κόβει την ανάσα και αποτελεί μέχρι σήμερα παράδειγμα αφοσίωσης.

Κανείς δεν τους ξέχασε και κανείς δεν θα τους ξεχάσει… Και κάθε φορά -και είναι αμέτρητες αυτές οι στιγμές- που στην Τούμπα ακούγεται το: “Αδέρφια ζείτε, εσείς μας οδηγείτε” ένα ανεπανάληπτο ρίγος διαπερνάει ακόμη και τους πιο αδαείς από το κύμα συναισθημάτων που απευθύνεται σ´ αυτά τα παιδιά.

Θα παραμείνετε ζωντανοί, γιατί κανείς δεν θα σας αφήσει να φύγετε από τη σκέψη μας…”


«H AΓAΠH TOYΣ ΓIA TON ΠAOK TOYΣ EΦEPE EΔΩ, TOYΣ AΦHΣE EΔΩ, KAI ΣYNEXIΣE ΠAPAΠEPA»
Αυτό αναγράφεται πλέον στο μνημείο που έχει στηθεί για να θυμίζει σε όλους την μαύρη νύχτα του 1999.




Ημερομηνία δημοσίευσης : 4 Οκτ 2013
 Πηγή



  ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: