Μήλα ψητά
Υλικά:
μήλα,
καρύδια,
μέλι,
φρυγανιά τριμμένη
Εκτέλεση
Με ειδικό εργαλέιο αφαιρούμε το εσωτερικό των μήλων. Παράλληλα ετοιμάζουμε τη γέμιση. Ανακατεύουμε τριμμένο μήλο, μέλι, φρυγανιά τριμμένη (ή μπαγιάτικο ψωμί κομμένο σε μικρά κομμάτια) και καρύδια. Γεμίζουμε τα μήλα, τα σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και τα ψήνουμε στους 190 βαθμούς για περίπου 30’. Όταν είναι έτοιμα τα τοποθετούμε στο πιάτο και τα περιχύνουμε με μέλι.
Ημερομηνία δημοσίευσης : 20 Οκτ 2013
Πηγή

ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/
Πηγή


ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/
0 σχόλια: