Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Λιγκουίνι µε φρέσκο τόνο, κάππαρη και ούζο!


Λιγκουίνι µε φρέσκο τόνο, κάππαρη και ούζο!

Ελαφρύ, νόστιμο και υγιεινό. Το σημερινό πιάτο σίγουρα θα σας ενθουσιάσει. Λιγκουίνι µε φρέσκο τόνο, κάππαρη και ούζο.


μερίδες 5
Χρόνος Προετοιμασίας 10 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος 15 λεπτά

Υλικά
500 γραμμ. λιγκουίνι
1/3 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
1 ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
400 γραμμ. φρέσκος τόνος κομμένος σε καρέ
800 γραμμ. ντομάτες ψιλοκομμένες
1/4 φλ. τσαγιού ούζο
2 κ.σ. κάππαρη
2 κ.σ. μαϊντανός ψιλοκομμένος
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια για 2΄-3΄, να γυαλίσουν (χωρίς να πάρουν χρώμα). Προσθέτουμε τον τόνο και σοτάρουμε για 2΄-3΄, να αλλάξει χρώμα. Σβήνουμε με το ούζο και αφήνουμε να πιει όλα τα υγρά του.
Προσθέτουμε τις ντομάτες, την κάππαρη και σιγοβράζουμε για 10΄, να δέσει η σάλτσα. Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με το μαϊντανό. Στο μεταξύ, βράζουμε τα λιγκουίνι 2΄ λιγότερο απ' όσο αναγράφεται στη συσκευασία.

Όπως στάζουν, με την τσιμπίδα, τα ρίχνουμε στη σάλτσα. Ανακατεύουμε και βράζουμε για 2΄. Σερβίρουμε το φαγητό αμέσως.


Ημερομηνία δημοσίευσης : 3 Οκτ 2013
 Πηγή



  ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: