Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

Πλατανιάς - Ολυμπιακός 1-4





Αν και μέχρι το 66' ο Ολυμπιακός έχανε 1-0, ωστόσο κατάφερε να φύγει με θριαμβευτικό τρόπο από τα Χανιά, αφού «γύρισε» το ματς και νίκησε 4-1 τον Πλατανιά.
Ετσι, μετά την 8η αγωνιστική, συνεχίζει αήττητος στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας και παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 2' με τον Τόρες, ισοφαρίστηκαν στο 66' από αυτογκόλ του Φερνάντες και στη συνέχεια οι Μήτρογλου (68'), Σαβιόλα (73') και Βάις (87') διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να αιφνιδιάσουν τους πρωταθλητές, οι οποίοι πριν προλάβουν να «ζεσταθούν» βρέθηκαν πίσω στο σκορ. Ήταν το 2ο λεπτό και σε μία υποδειγματική αντεπίθεση, ο Μπέλιτς «βρήκε» στην καρδιά της περιοχής τον επερχόμενο Τόρες κι αυτός έκανε το 1-0. Όπως ήταν φυσικό, οι «ερυθρόλευκοι» προσπάθησαν να ανασυγκροτηθούν και να αντιδράσουν, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Βέβαια πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων, ωστόσο δεν απέδωσαν ποδόσφαιρο αξιώσεων, δυσκολεύτηκαν απέναντι στα τρία (υντικά χαφ με τη διπλή ζώνη άμυνας που είχε τοποθετήσει ο Ουζουνίδης και όσες φορές βρέθηκαν σε θέση βολής ήταν άστοχοι στην τελική προσπάθεια (15' Μήτρογλου, 20' Σαβιόλα, 26' Βάις και Σάμαρης, 32' Βάις). Ετσι παρέμεινε το 1-0 ως το τέλος του ημιχρόνου.
Με δύο αλλαγές, αλλά με την ίδια δυσκολία στο να «σπάσει» την συμπαγή αμυντική γραμμή του Πλατανιά, εμφανίστηκε ο Ολυμπιακός στο β' ημίχρονο. Είχε την υπεροχή, αδυνατούσε όμως να δημιουργήσει ευκαιρίες και τελικά η ισοφάριση ήρθε ως «δώρο» στο 66', αφού σε σέντρα του Κάμπελ, ο Φερνάντες έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Όμως εκεί ήταν τελικά και το «κλειδί», αφού στη συνέχεια τα πράγματα έγιναν πολύ εύκολα. Δύο λεπτά αργότερα, ο Μήτρογλου αξιοποίησε με κεφαλιά την πάσα του Ντομίνγκες και πέτυχε την ανατροπή, ενώ στο 73' ο Σαβιόλα από κοντά και μετά από πάσα του Μήτρογλου, έκανε το 1-3.

Το «κερασάκι» ήρθε από τον Βάις στο 88', όταν έφυγε μπροστά και σούταρε, για να διαμορφώσει το τελικό 1-4 και να δώσει πανηγυρικό τόνο στη νίκη του Ολυμπιακού, η οποία μάλιστα έγινε παρουσία του πρώην ηγέτη της ομάδας, Σωκράτη Κόκκαλη, ο οποίος βρέθηκε στο γήπεδο των Περιβολίων.

ΠΑΛΑΤΑΝΙΑΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Γεωργαλλίδης, Φάισκα, Ζουμπουλάκης, Φερνάντες, Ράφαελ, Αγκιλέρα, Τέτε (77' Μπεριάν), Μπέλιτς (88' Πόποβιτς), Τόρες, Στόλερ, Μοράλ (64' Γουνδουλάκης).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Παπάζογλου, Εντινγκά (46' Κάμπελ), Παπαδόπουλος (65' Μανιάτης), Μανωλάς, Σάμαρης, Σαλίνο, Φουστέρ (46' Ντομίνγκες), Βάις, Σαβιόλα, Μήτρογλου.






Ημερομηνία δημοσίευσης : 19 Οκτ. 2013
Πηγή



ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: