Έχοντας περάσει από τις πιο fashion πόλεις της Ιταλίας, τη Νάπολη, τη Ρώμη, τη Βενετία, το Μιλάνο & τη Φλωρεντία και μετά από την τεράστια επιτυχία του 2012, το Vintage Fashion Festival επιστρέφει στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen από τις 11 Οκτωβρίου μέχρι τις 3 Nοεμβρίου, παρουσιάζοντας ρούχα και αξεσουάρ που έγραψαν ιστορία και άφησαν εποχή!
Το εκπτωτικό χωριό McArthurGlen συνεργάζεται με τον A.N.G.E.L.O, γνωστό συλλέκτη vintage κομματιών στην Ιταλία και ιδιοκτήτη των μεγαλύτερων vintageκαταστημάτων σε διεθνές επίπεδο και φέρνει τη μαγεία της πιο διαχρονικής τάσης μέσα από ένα μοναδικό Vintage FashionFestival.
Όλη η ιστορία της μόδας θα βρίσκεται στο εκπτωτικό χωριό με αντιπροσωπευτικά κομμάτια διαχρονικών οίκων μόδας όπως Hermès, Chanel, Yves Saint Laurent, Dior, Gucci, Valentino το Vintage Fashion Festival επιστρέφει και οι λάτρεις του vintage– και όχι μόνο – θα έχουν τη δυνατότητα να θαυμάσουν στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen από τις 11 Οκτωβρίου μέχρι τις 3 Nοεμβρίου, παρουσιάζοντας ρούχα και αξεσουάρ που έγραψαν ιστορία και άφησαν εποχή!
Παράλληλα, κατά τη διάρκεια του Vintage festival θα έχετε τη δυνατότητα να θαυμάσετε τη μοναδική συλλογή Vintage αυτοκινήτων με μοντέλα πολυτελέστατων αυτοκινητοβιομηχανιών, την οποία θα φιλοξενήσει το εκπτωτικό χωριό για τα μάτια σας και μόνο.
Ημερομηνία δημοσίευσης : 29 Σεπ 2013
Πηγή

ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/
Πηγή


ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/
0 σχόλια: