Μαγειρέψτε τορτελίνια με σάλτσα ντομάτας, μια εύκολη συνταγή που θα κάνει την ετοιμασία του φαγητού σας παιχνίδι...
Υλικά: 500 γρ. τορτελίνια με κρέας η τυρί, 700 γρ. ντομάτα φρέσκια τριμμένη, 2 σκελίδες σκόρδο, 60 ml ελαιόλαδο, Λίγη ρίγανη, Λίγο θυμάρι, 15 γρ. ζάχαρη, Αλάτι – Πιπέρι, 100 γρ. παρμεζάνα, φύλλα βασιλικού για το γαρνίρισμα)
Εκτέλεση; Βράζετε τα τορτελίνια, ακριβώς στο χρόνο που αναγράφουν στη συσκευασία τους, και στη συνέχεια τα στραγγίζετε. Σε ένα κατσαρολάκι βάζετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε το σκόρδο για 2 λεπτά. Προσθέτετε τη ντομάτα, τα μυρωδικά, το αλατοπίπερο και τη ζάχαρη.
Σιγοβράζετε τη σάλτσα για 40 περίπου λεπτά μέχρι να δέσει. Ρίχνετε τα τορτελίνια μέσα στη σάλτσα, ανακατεύετε καλά και στη συνέχεια τα αφήνετεε να τραβήξουν από τη σάλτσα της ντομάτας.
Αποσύρετε από τη φωτιά και σερβίρετε. Ρίχνετε τη παρμεζάνα όταν είναι ακόμη ζεστό το φαγητό για να κρατήσει το άρωμα του τυριού. Εάν θέλετε γαρνίρετε με φύλλα βασιλικού.
Ημερομηνία δημοσίευσης : 28 Σεπ 2013
Πηγή

ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/
Πηγή


ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/
0 σχόλια: