Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Αντί των περιοδικών πορνό γυναίκες αναλαμβάνουν την ανδρική εκσπερμάτιση στα κέντρα εξωσωματικής γονιμοποίησης

Αντί των περιοδικών πορνό γυναίκες αναλαμβάνουν την ανδρική εκσπερμάτιση στα κέντρα εξωσωματικής γονιμοποίησης

Τις παραδοσιακές τεχνικές εκσπερμάτισης που εφαρμόζονται σε κέντρα εξωσωματικής γονιμοποίησης, αντικαθιστά μία νέα μέθοδος στην Κίνα, σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής Telegraph.


Για την ακρίβεια γυναίκες προσλαμβάνονται για αυτό ακριβώς το πόστο, να βοηθούν δηλαδή χειρωνακτικά τους άντρες που επιθυμούν να γίνουν δωρητές σπέρματος να εκσπερματώνουν.

Έτσι λοιπόν τα περιοδικά πορνό και οι ροζ ταινίες που συνέβαλαν σε αυτή τη διαδικασία αποτελούν παρελθόν στη χώρα αυτή. Όσο για τον μισθό των υπαλλήλων που αναλαμβάνουν να φέρουν εις πέρας τη δουλειά, φτάνει τα 1.200 ευρώ μηνιαίως (ιδιαίτερα ικανοποιητικός για τα δεδομένα της Κίνας) , ενώ θεωρείται ένα επάγγελμα αρκετά ριψοκίνδυνο για την υγεία.

Οι εμπνευστές της ιδέας ευελπιστούν ότι με αυτό τον τρόπο θα μειωθεί η ανεργία και παράλληλα θα ενισχυθούν οι τράπεζες σπέρματος.


Ημερομηνία δημοσίευσης : 12 Σεπ 2013

 Πηγή ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: