"Το μποξ είναι ένα καθαρό και άκρως εξαγνιστικό άθλημα" δήλωσε η Πίπα Μίντλετον και φόρεσε τα γάντια της, μπήκε στο ρινγκ και μας έδειξε τις… γροθιές της!
Η αδελφή της δούκισσας του Κέιμπριτζ δοκίμασε τις δυνατότητες της στο μποξ επί μία ολόκληρη εβδομάδα, προκειμένου να μπορέσει να γράψει το παρθενικό της άρθρο στη στήλη "Sports and Social" στην εφημερίδα Telegraph.
Μάλιστα, παραδέχθηκε πως έφαγε αρκετές μπουνιές, μερικές από τις οποίες ήταν πολύ δυνατές, από τον προπονητή της.
"Η ατμόσφαιρα στο γυμναστήριο ήταν βαριά και γλυκιά, με την αδρεναλίνη να κατακλύζει τα σώματα" αναφέρει στο κείμενό της και τονίζει πως:
"Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα του μποξ είναι ότι φτιάχνεις δυνατό σώμα, χάνεις 600 θερμίδες την ώρα, δυναμώνεις τα χέρια σου και χάνεις τη… μπυροκοιλιά".
Ημερομηνία δημοσίευσης : 22 Σεπ 2013
Πηγή

ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/
Πηγή


ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/
0 σχόλια: