Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

10 πράγματα που δεν ξέρετε για τη ζωή ενός μοντέλου



Νομίζετε ότι τα μοντέλα έχουν την τέλεια ζωή; Σας δίνουμε την απάντηση!


1. Δουλεύουν υπερβολικά πάνω στην εικόνα τους και χρησιμοποιούν κάθε είδους τεχνάσματα ώστε να μεταμορφώνονται κάθε φορά προκειμένου να βγάλουν την τέλεια φωτογραφία.

2. Τα περισσότερα μοντέλα ακολουθούν μία φυσιολογική απόλυτα υγιεινή διατροφή που περιλαμβάνει και κάποιο χάμπουργκερ ή ένα μίλκσεικ μία στο τόσο. Δεν τρέφονται όλες με δύο φρούτα την ημέρα.

3. Δεν πληρώνονται πάντα για τις φωτογραφίσεις τους. Ειδικά τα νέα μοντέλα που τώρα αποκτούν εμπειρίες, κάνουν πολλές φωτογραφίσεις ή διαφημίζουν ρούχα για τα οποία δεν πληρώνονται ποτέ.

4. Η διαδικασία πίσω από μία φωτογράφηση δεν είναι όσο λαμπερή νομίζουμε βλέποντας το τελικό αποτέλεσμα. Τα μοντέλα συχνά πρέπει να δουλεύουν σε αντίξοες συνθήκες με ακατάλληλα για την εποχή ρούχα, να αλλάζουν 100 σύνολα ή να ποζάρουν σε άβολες θέσεις για τις ανάγκες μίας φωτογράφησης.

5. Με τόσες κάμερες στα παρασκήνια των φωτογραφήσεων ή των επιδείξεων μόδας, τα μοντέλα εκτίθενται συνεχώς σε φωτογραφίες ακόμη και στιγμές που δεν το επιθυμούν, π.χ. την ώρα που αλλάζουν, με αποτέλεσμα να γίνονται προϊόντα εκμετάλλευσης των δημοσιογράφων.

6. Παρά το γεγονός ότι φορούν τα πιο όμορφα, ακριβά και λαμπερά σύνολα, αυτό δεν σημαίνει ότι τα κρατούν κιόλας. Κάποιες φορές πιθανόν να τύχει, αλλά είναι σπάνιες αυτές οι περιπτώσεις.

7. Οι περισσότεροι νομίζουν πως τα μοντέλα έχουν καθημερινά φωτογραφίσεις, όμως κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Εκτός από τα supermodels που κλείνουν πιο συχνές δουλειές, τα υπόλοιπα, μπορεί να μην έχουν δουλειά για αρκετό καιρό και να περνάνε μόνο από διάφορα casting προσπαθώντας να κερδίσουν κάποια δουλειά.

8. Η αναμονή σε αυτή τη δουλειά είναι μεγάλη. Είτε αφορά στην προετοιμασία μιας φωτογράφησης( μακιγιάζ, μαλλιά), είτε στο στήσιμο του σκηνικού από το φωτογράφο, αλλά και πριν από μία επίδειξη μόδας ή ένα casting, το μοντέλο πρέπει να περιμένει υπομονετικά.

9. Σπάνια τα μοντέλα έχουν λόγο για τον τρόπο που θα φωτογραφηθούν και πρέπει πάντα να βρίσκονται σε ετοιμότητα ότι μπορεί να τους ζητηθεί να κάνουν κάτι που δεν θα ήθελαν..

10. Κανονικά γνωρίζουμε ότι τα μοντέλα πρέπει να είναι σε νεαρή ηλικία. Ωστόσο αν κάποια γυναίκα πληροί τις προδιαγραφές και είναι μεγαλύτερη, θα μπορούσε ακόμη να ασχοληθεί με κάποια πτυχή του επαγγέλματος που ενδεχομένως ταιριάζει στην ηλικία της.


Ημερομηνία δημοσίευσης : 19 Σεπ 2013
 Πηγή



  ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: