Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Πλατανιάς - Πανθρακικός 1-1


Τα μοιράστηκαν στα «Χ»ανιά! (1-1)

Ούτε την έκτη αγωνιστική δεν κατάφερε ο Πλατανιάς να... γευτεί την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, αφού ήρθε ισόπαλος στην έδρα του (1-1) με τον Πανθρακικό. Προηγήθηκαν οι Θρακιώτες, ισοφάρισαν στο τέλος οι Κρητικοί με τον Ναζλίδη. Με δέκα τελείωσαν οι φιλοξενούμενοι το ματς

Κακό το πρώτο ημίχρονο από τις δυο ομάδες που δεν μπόρεσαν να αναλάβουν πρωτοβουλία και να δημιουργήσουν φάσεις. Το παιχνίδι ξεκίνησε... στραβά για τους φιλοξενούμενους, αφού από το 10' ο πρώτος τους σκόρερ στο πρωτάθλημα, Ίγκορ απέκτησε πρόβλημα τραυματισμού. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός άντεξε μέχρι το 25' και έγινε αλλαγή από τον Ζεκίνια.

Ο Πλατανιάς είχε περισσότερα λεπτά την μπάλα στα πόδια του, αλλά χωρίς αποτέλεσμα, ενώ η μεγαλύτερη ευκαιρία στο 45' έγινε στο 26', με τον Ζεκίνια (είχε μπει ένα λεπτό νωρίτερα) να βάζει την κόντρα στον Γιωργαλίδη, στέλνοντας την μπάλα στο δεξί του δοκάρι. Και επειδή οι αριθμοί δύσκολα λένε ψέματα, στο ημίχρονο είχαμε 4 τελικές προσπάθειες, από τις οποίες καμία δεν πήγε προς της εστία!

Και το δεύτερο μέρος όμως ήταν διαφορετικό. Αφού ο Πανθρακικός έκανε δεύτερη αναγκαστική αλλαγή (ο Ζος έμεινε στα αποδυτήρια με διάστρεμμα) κατάφερε και άνοιξε το σκορ στο 49' με το τέρμα του Κάσες. Το παιχνίδι απέκτησε καλύτερο ρυθμό, αφού οι Χανιώτες προσπάθησαν για την ισοφάριση, ενώ οι φιλοξενούμενοι θέλησαν να “χτυπήσουν” στις αντεπιθέσεις.

Ο Πλατανιάς πέρασε μπροστά, είχε δοκάρι στο 69' με τον Φαΐσκα, ενώ στο 81' απέκτησε και αριθμητικό πλεονέκτημα, μετά την αποβολή (με δεύτερη κίτρινη κάρτα) του Χρήστου, που είχε μπει αλλαγή στο ματς. Τελικά ο Ναζλίδης ήταν αυτός που στο 87' έδωσε στους γηπεδούχους -με κεφαλιά- τον βαθμό της ισοπαλίας.


Ημερομηνία δημοσίευσης : 30 Σεπ 2013
 Πηγή



ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: