Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

FIFA 14: Μεγάλη μπάλα η ομάδα φέτος… ( photos )


Ας αρχίσουμε από τα βασικά: η όλη εμπειρία είναι απόλυτα τηλεοπτική. Όπως και στην περίπτωση του NBA 2K14, έτσι κι εδώ, το παιχνίδι κερδίζει επάξια το αυτοκολλητάκι «As seen on TV», αφού τα όσα θα δεις στην οθόνη σου θυμίζουν τα όσα βλέπεις στα Novasports καθημερινά.
Ντρίπλες βγαλμένες απ’ τα πόδια του Μέσι, του Ριμπερί και του Σαβιόλα, σουτ-φωτοβολίδες, σέντρες-ξουράφια, ακατάπαυστο passing game, φονικά τάκλιν και αποκρούσεις με… σχέδιο πτήσης είναι τα όσα είδα να εκτυλίσσονται μπροστά στα μάτια μου. Και από ρεαλισμό; Οι επαφές μεταξύ των παικτών είναι το κάτι άλλο, η μπάλα για άλλη μια φορά είναι ανεξάρτητη από τον κάτοχό της ενώ το κοινό που αντιδρά ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα είναι απλά το κερασάκι στην τούρτα.



Δοκίμασα την τύχη μου τόσο κόντρα σε ανθρώπινο αντίπαλό, όσο και στην τεχνητή νοημοσύνη (AI) και ειδικά στην περίπτωση της δεύτερης, έμεινα κατενθουσιασμένος –ακόμα και στις περιπτώσεις που την είχα συμπαίκτρια, δηλαδή στην κίνηση των παικτών της ομάδας μου στον χώρο, τις αλληλοκαλύψεις και γενικότερα την εντός γηπέδου συμπεριφορά τους. Οι τερματοφύλακες δεν μας τα λένε κι άσχημα ενώ διορθώσεις πέτυχα και στην άμυνα, με το σύστημα πάνω στο οποίο βασίζεται να έχει υποστεί αλλαγές: παρ’ ότι συγχωρεί πλέον το λάθος timing, το κάνει δίχως να στερεί από τους επιτιθέμενους το πλεονέκτημα της ντρίπλας –όπως π.χ. συνέβαινε πριν την εμφάνιση του Tactical Defending. Σημείωσε ότι η ροή του αγώνα δεν διακόπτεται στα πλάγια, κάτι που προσδίδει μια συνέχεια στην όλη εμπειρία –μέχρι και δεύτερη μπάλα μπήκε στο γήπεδο (αθάνατε Κομπότη)!

Έπαιξα καμιά δεκαπενταριά ματσάκια στο FIFA 14, χωρίς υπερβολή. Δοκίμασα τις περισσότερες από τις ομάδες που προσέφερε (Παρί Σεν Ζερμέν, Μίλαν, Μάντσεστερ Σίτι, Μπαρτσελόνα, Ντόρτμουντ, Λεβερκούζεν, Σάλκε) και η γενική εικόνα που σχημάτισα ήταν τέλεια. Οι κονσόλες νέας γενιάς και το FIFA μαζί μπορούν να κάνουν πράματα και θάματα και το ντέρμπι των football sims προβλέπεται «καυτό» φέτος…

















fifa-14-splash




Ημερομηνία δημοσίευσης : 31 Αυγ 2013

 Πηγή ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: