Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Μια Ελληνίδα στον οίκο Etro


Μια Ελληνίδα στον οίκο Etro

Μια Ελληνίδα καλλονή είναι η πρωταγωνίστρια της νέας καμπάνιας του Etro. Υστερα από μεγάλο casting που πραγματοποίησε, ο περίφημος οίκος του Μιλάνου κατέληξε στην Ροζάνα Γεωργίου προκειμένου να τον εκπροσωπήσει στη νέα παγκόσμια καμπάνια του για το Φθινόπωρο - Χειμώνας 2013-2014.


«Είναι πολύ σημαντική δουλειά για μια Ελληνίδα, γιατί ο συγκεκριμένος οίκος είναι από τους πιο παλιούς. Συγκεκριμένα, δραστηριοποιείται από το 1968, όταν ιδρύθηκε από τον πατέρα των σημερινών σχεδιαστών. Τα ρούχα τους πάντα είναι εμπνευσμένα από υφάσματα που θυμίζουν την Ανατολή, με υπερπολύτιμα κασμίρια και μεταξωτά. Ο συγκεκριμένος οίκος λάνσαρε τα λαχούρια και από ινδικό μοτίβο το έκανε παγκόσμιο σύμβολο μόδας» δήλωσε στην «Espresso» ο γνωστός στιλίστας Ηλίας Μιχαλόλιας.

Η Ροζάνα, την οποία στο εξωτερικό αποκαλούν Ros Georgiou, αναδείχθηκε για το χρονικό διάστημα 2011-2012 η καλύτερη walker στον πλανήτη, ενώ η τελευταία αποκλειστική συνεργασία της ήταν με τον Calvin Klein. Πριν από έναν μήνα συμμετείχε στο exclusive σόου του στη Νέα Υόρκη. Ο άνθρωπος που την ανέδειξε και συνεχίζει να είναι στο πλευρό της είναι η μάνατζερ μοντέλων και ιδιοκτήτρια του VN Model Management, Βάσω Μπανιά.


Η Ροζάνα έχει μητέρα Ολλανδέζα και ο πατέρας της κατάγεται από το Μεσολόγγι. Παρότι μόλις τελείωσε το σχολείο, έχει ήδη ταξιδέψει σε όλο τον πλανήτη και τη γνωρίζουν οι μεγαλύτεροι fashion directors στον κόσμο, πολλοί από τους οποίους την έχουν σημειώσει στις ατζέντες τους για μελλοντικές συνεργασίες. Στους άμεσους στόχους της είναι να φύγει μόνιμα για την Αμερική.

«Αγαπώ πολύ τη δουλειά μου, χαίρομαι με αυτήν την εξέλιξη αλλά ως εκεί. Κάθε φορά που τελειώνω μια δουλειά, είτε αυτή είναι φωτογράφιση είτε πασαρέλα, “επιστρέφω” στον κανονικό μου εαυτό. Βέβαια, είναι λίγο σουρεάλ τη μια στιγμή να σε φωτογραφίζει ο Steven Meisel, για παράδειγμα, και την επόμενη να είσαι πίσω στο σχολείο και στα θρανία. Αλλά αυτό έχει πλάκα» έχει δηλώσει στο παρελθόν σε συνέντευξή της.


Ημερομηνία δημοσίευσης : 31 Αυγ 2013

 Πηγή ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: