Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Ο Λούι στον Αστέρα Τρίπολης



Την απόκτηση του 24χρονου μεσοαμυντικού Αργεντινού Μπράιαν Εμάνουλ Λούι απο την Ρασίνγκ Κλαμπ ανακοίνωσε ο Αστέρας Τρίπολης.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της αρκαδικής ομάδας ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της Ρασίνγκ Κλαμπ και παρέμεινε στην ίδια ομάδα μέχρι τη μετακίνησή του στον Αστέρα, συμπαίκτης με τους πρώην παίκτες της ΑΕΚ Σεμπάστιαν Σάχα και Αγκουστίν Πελετιέρι.

«Ο Λούι αποτελεί το ενδέκατο μεταγραφικό απόκτημα του Αστέρα στη φετινή καλοκαιρινή περίοδο και αποτελεί μία ακόμα σημαντική μεταγραφική κίνηση, αφού πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται και στις δύο πλευρές του γηπέδου, τόσο ως μπακ, όσο και ως χαφ, ενώ ήταν διεθνής με την εθνική Κ-20 της χώρας του. Ο Λούι γεννήθηκε στις 25 Απριλίου 1989, έχει ύψος 1.74, ζυγίζει 68 κιλά και στον Αστέρα θα φοράει το Νο27» αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση του πελοποννησιακού συγκροτήματος.



«Είναι η πρώτη φορά που φεύγω από την χώρα μου για να παίξω ποδόσφαιρο στην Ευρώπη και θέλω να τα πάω καλά. Πριν έρθω στον Αστέρα ζήτησα τη γνώμη του Γκρατσίνι και του Μπαστία, που μου είπαν τα καλύτερα λόγια για το σύλλογο. Γνωρίζω πώς ο Αστέρας είναι μία πολύ καλή ομάδα στην Ελλάδα, έχοντας πραγματοποιήσει μία πολύ καλή χρονιά πέρσι», δήλωσε ο Λούι.

«Επιθυμία όλων είναι να πάει το ίδιο καλά φέτος και γιατί όχι να πάει ακόμα καλύτερα. Από την πλευρά μου θέλω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, τόσο στις προπονήσεις, όσο και στα 90 λεπτά κάθε αγώνα, προκειμένου να πετύχει τους στόχους του ο Αστέρας. Θέλω οι φίλοι της ομάδας να είναι ευχαριστημένοι και υπερήφανοι για τον Αστέρα», συμπλήρωσε.


Ημερομηνία δημοσίευσης: 31 Αυγ. 2013
Πηγή: newsnow.gr


Technorati Tags: αστερας, αστερας τριπολης, μεταγραφη, μεταγραφες, αργεντινη, super league, .

SHARE THIS

0 σχόλια: