Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Μακαρόνια με κορν-μπιφ


Αυτή η μακαρονάδα με ξετρελαίνει! Την έτρωγα στο σπίτι μου όταν ήμουν μικρή, την έτρωγα αργότερα με τους φίλους μου, στα κάμπινγκ και την ξανατρώω τώρα...!!!



1 πακέτο μακαρόνια Νο 6, ή Νο 5 για να έχουν τρύπα και να ρουφάνε σαλτσούλα
1 κύβο κότας
3 κουταλιές της σούπας λάδι
1 κρεμμύδι τριμμένο
2 σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες
2 κουτιά ντομάτα «Σπιτική Τομάτα από τον τρίφτη» των 370γραμμ. (Από το Super Market)
1 κουταλάκι του γλυκού κοφτό ζάχαρη
½ φλιτζάνι του τσαγιού νερό
1 κονσέρβα κορν-μπιφ των 450γραμμ.
Αλατάκι και πιπεράκι
Ψιλοκομμένο μαϊντανό
Τριμμένο τυράκι






ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

1. Βράζουμε τα μακαρόνια, σε μπόλικο νερό, με τον κύβο και λίγο αλατάκι.
2. Ζεσταίνουμε σε ένα βαθύ τηγάνι το λάδι, τσιγαρίζουμε το σκόρδο με το κρεμμύδι μέχρι να γίνει διάφανο και προσθέτουμε το νερό, την ζάχαρη και την ντομάτα.
3. Αφήνουμε την σάλτσα να βράσει για 10 λεπτά και προσθέτουμε το κορν μπιφ, κομμένο σε μικρά κομματάκια.
4. Το διαλύουμε όσο μπορούμε με την ξύλινη κουτάλα μας, μέχρι να πάρει την όψη του κιμά.
5. Σουρώνουμε τα μακαρόνια, χωρίς να τους ρίξουμε νερό της βρύσης και κρατάμε 1 φλιτζάνι από το ζουμί τους, στην άκρη.
6. Όταν χυλώσει η σάλτσα μας, προσθέτουμε τα σουρωμένα μακαρόνια και τα ανακατεύουμε όλα μαζί. Εάν τα θέλουμε πιο ζουμερά, προσθέτουμε τον ζωμό των μακαρονιών που έχουμε αφήσει στην άκρη.
7. Τα πασπαλίζουμε με τον μαϊντανό και τα συνοδεύουμε με μπόλικο τριμμένο τυράκι.

Σημ: Το κορν-μπιφ, δεν χρειάζεται να βράσει. Είναι ήδη έτοιμο και θέλει μόνο ζέσταμα.




Ημερομηνία δημοσίευσης : 29 Αυγ 2013

 Πηγή ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: