Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

5 πράγματα που πρέπει να κάνεις ακόμα μία φορά πριν τελειώσει το καλοκαίρι


5 πράγματα που πρέπει να κάνεις ακόμα μία φορά πριν τελειώσει το καλοκαίρι

Λίγο πριν μας αποχαιρετήσει το καλοκαίρι υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να κάνετε με το αγόρι σου για άλλη μία φορά πρωτού τα αφήσετε πίσω σας για έναν ακόμη χρόνο.

1. Δείτε μία ταινία σε υπαίθριο σινεμά

Αφήστε για μία φορά το dvd, την τηλεόραση και τα κλειστά σινεμά και πηγαίντε να δείτε μία ταινία στο ύπαιθρο. Η αίσθηση είναι πολύ διαφορετική και πολύ πιο απελευθερωτική.

2. Γυμναστείτε μαζί έξω

Το ζευγάρι που ιδρώνει μαζί, μένει μαζί. Κάντε κοπάνα από το γυμναστήριο και γυμναστείτε για μία φορά έξω. Υπάρχουν πολλά γηπεδάκια και πάρκα σχεδόν σε κάθε περιοχή της πόλης στα οποία δε χρειάζεται να πληρώσετε τίποτα. Επισκεφτείτε, λοιπόν, ένα από αυτά και κάντε ότι σας κατέβει στο κεφάλι.

3. Κάντε κάτι extreme

Σέρφινγκ, θαλάσσιο σκι, ιστιοπλοϊα, ράφτινγκ και ότι άλλο έχει σχέση με θάλασσα μπορείτε να το κάνετε για τουλάχιστον άλλη μία φορά. Προλαβαίνετε.. Νοικιάστε ένα κανό και κάντε μία ρομαντική βόλτα μαζί με το αγόρι σου λίγο πριν έρθει το “μελαγχολικό” φθινόπωρο.

4. Φάτε παγωτό στην παραλία

Ίσως το συγκεκριμένο να μπορείτε να το κάνετε και αργότερα αλλά η αίσθηση τώρα που κάνει ακόμα αρκετή ζέστη είναι ακόμα καλύτερη. Το δροσερό παγωτό και το ελαφρύ αεράκι της θάλασσας θα σας αναζωογονήσει και θα σας φτιάξει τη διάθεση. Άλλωστε είναι πολύ ωραίο που ακόμα κυκλοφορεί πολύς κόσμος τα βράδια στα παραλιακά μέρη της πόλης. Το χειμώνα οι περισσότεροι είναι κλεισμένοι στα σπίτια τους και θα είναι λίγο μελαγχολικό να τρώτε μόνοι σας παγωτό έχοντας για παρέα το κρύο και τα κύματα.

5. Παιχνίδια στο λούνα παρκ

Μπορεί να συνηθίζετε να πηγαίνετε στο λούνα παρκ όλες τις εποχές του χρόνου αλλά το καλοκαίρι είναι αλλιώς. Εξάλλου υπάρχουν και αυτά τα παιχνίδια που γίνεσαι μούσκεμα τα οποία είναι φανταστικά και πρέπει να τα παίξετε άλλη μία φορά. Συμφωνείτε;


Ημερομηνία δημοσίευσης : 31 Αυγ 2013

 Πηγή ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/



SHARE THIS

0 σχόλια: