Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

ΑΕΛ Καλλονής - ΠΑΣ Γιάννινα 1-0



Με ένα όμορφο γκολ του Λεοζίνιο η ΑΕΛ Καλλονής πέτυχε την δεύτερη νίκη της στην Super League με 1-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ για την 3η αγωνιστική. Δοκάρι ο Μανούσος για τους τυπικά γηπεδούχους. Λίγα πράγματα από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Την δεύτερή της νίκη στο πρωτάθλημα της Super League πέτυχε το απόγευμα του Σαββάτου (31/8) η ΑΕΛ Καλλονής, η οποία επικράτησε με 1-0 στο ΟΑΚΑ του ΠΑΣ Γιάννινα.

Η ομάδα της Λέσβου πήρε το "τρίποντο" με γκολ του Λεοζίνιο και έφτασε έτσι στους έξι βαθμούς στο πρωτάθλημα. Παράλληλα είχε και ένα δοκάρι με τον Μανούσο την στιγμή που ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν βρήκε ρυθμό στην αναμέτρηση.

Το πρώτο ημίχρονο ανήκε στην ΑΕΛ Καλλονής, η οποία είχε καλή κυκλοφορία της μπάλας δημιουργώντας 10 τελικές προσπάθειες στην εστία του Βελλίδη και ένα δοκάρι με τον Μανούσο.

Από την άλλη ο ΠΑΣ Γιάννινα σε κανένα σημείο του πρώτου 45αλέπτου δεν έδειξε κάτι το ιδαίτερο, ενώ είχε προβλήματα στην κυκλοφορία της μπάλας.


Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛΚ συνέχισε στον ίδιο ρυθμό είχε φάσεις και πέτυχε το γκολ με τον Λεοζίνιο που της έδωσε το δεύτερο "τρίποντο". Ο ΠΑΣ ξύπνησε μετά το γκολ του Βραζιλιάνου, αλλά δεν μπόρεσε να πάρει κάτι καλό στο ματς.

Γήπεδο: ΟΑΚΑ

Καιρός: Αίθριος

Διαιτητής: Μαντάκης (Ημαθίας)

Βοηθοί: Σίπκας (Πέλλας), Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας)



Ημερομηνία δημοσίευσης: 31 Αυγ. 2013
Πηγή: http://www.newsnow.gr/article/494638/nikise-ton-pas-i-kalloni.html r />



Technorati Tags: σουπερ ληγκ, καλλονη, γιαννινα, πας, πρωταθλημα.ποδοσφαιρο, super league.

SHARE THIS

0 σχόλια: