Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Οι πέντε πιο sexy πανελίστριες της ελληνικής TV


Είναι όμορφες, πανέξυπνες, μορφωμένες, με πανεπιστημιακή διαπιστευτήρια και ξέρουν τι θέλουν! Ιδού οι πέντε πιο sexy πανελίστριες της ελληνικής τηλεόρασης, που μόνο "γλάστρες" δεν θα μπορούσε να τις αποκελέσει κάποιος

Αντωνία Καλλιμούκου 

Η Αντωνία γεννήθηκε στις 13 Ιουνίου του 1986 και είναι πτυχιούχος του Πάντειου Πανεπιστημίου. Στα καλλιστεία του ΑΝΤ1 στέφθηκε Β' Σταρ Ελλάς το 2007. Πολύ γρήγορα μετεπήδησε στην τηλεόραση στο "Elatte" το καλοκαιρινό πρωινό του ΑΝΤ1 με τη Νάντια Μπουλέ και τον Θανάση Πάτρα και από το 2012 συμμετέχει στο πάνελ της Ελένης Μενεγάκη στην καθημερινή εκπομπή "Ελένη".

Έκανε αμέσως τη διαφορά, αποδεικνύοντας πωs εκτός από την όμορφη παρουσία της διαθέτει και μυαλό αλλά και γνώσεις. Έχει συγγράψει και ένα παιδικό παραμύθι το οποίο εξέδωσε ο Νίκος Μουρατίδης.

Φλορίντα Πετροτσέλι
Κλασική αξία είναι πια η Φλορίντα Πετροτσέλι. Η μελαχρινή Ελληνό-Ιταλίδα της "Μεσημεριανής Μελέτη" με την ιδιαίτερη προφορά και τα πλούσια προσόντα της κάνει τη διαφορά από τις κορυφαίες πανελίστριες. Και με άποψη πάντα θεωρείται ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της χρονιάς. Η Φλορίντα είναι καρπός ενός ελληνοϊταλικού έρωτα (Ιταλός ο πατέρας, Ελληνίδα η μητέρα). «Γεννήθηκε στην Ελλάδα, αλλά η οικογένεια έφυγε αμέσως για Ιταλία. Μέχρι τα 18 έζησε στη Φότζια, μετά πήγε Μιλάνο και στα 20 ήρθε Ελλάδα. Αυτό που την έφερε στην Ελλάδα ήταν ο έρωτας φυσικά αλλά και το ότι με τις σπουδές σε θέματα μόδας θα έβρισκε εργασία πιο εύκολα. Πράγμα που έγινε.

Η Φλορίντα έχει αναλάβει το κομμάτι της μόδας, ενώ φυσικά συμμετέχει σχολιάζοντας όλα τα θέματα της εκπομπής του Star. Η συνεργασία της Φλορίντας με την Ελεονώρα έληξε τον Ιούνιο του 2013 όταν η ίδια ανακοίνωσε την αποχώρησή της.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου γεννήθηκε το 1988 στη Ρόδο. Μεγαλώνοντας, ήρθε στην Αθήνα για να σπουδάσει Φιλοσοφική και παράλληλα ασχολήθηκε ως μοντέλο. Συνεργάζεται με το πρακτορείο της Κρίστης Κρανά και έχει διακριθεί με τον τίτλο "Miss Europe face" το 2007. Η Κωνσταντίνα βρέθηκε στην παρέα του "Μες στην καλή χαρά" και συνέχιζει να παρουσιάζει θέματα μόδας, μακιγιάζ και μαγειρικής στην ψυχαγωγική εκπομπή του Alpha. 

Θόρυβος πολύς φέτος έγινε γύρω από το όνομά της ότι θα αναλάβει δική της εκπομπή. Την περασμένη χρονιά την είχαμε δει ως μοντέλο στην Ελένη Μενεγάκη. Οι διαστάσεις του σώματος της είναι: Ύψος 1,75 Μέση 65, Στήθος 93, Περιφέρεια 93, Νο Παπουτσιών 39.


Χριστίνα Μουστάκα 


Μπορεί να εμφανίζεται μόλις μία φορά την εβδομάδα στις οθόνες μας, αλλά αυτή η μία και μόνη φορά είναι αρκετή για να ξετρελλάνει όλα τα αρσενικά που παρακολουθούν την αγαπημένη τους εκπομπή το "Ράδιο Αρβύλα". Η πανέμορφη Χριστίνα Μουστάκα που παρουσιάζει τα χιουμοριστικά ιντερνετικά βίντεο της εκπομπής, ασχολείται επίσης με το μόντελινγκ, ενώ είναι απόφοιτος του τμήματος Αισθητικής και Κοσμητολογίας του ΤΕΙ Αθηνών.



Κατερίνα Καινούριου
"Πρωτομαγιάτική" η Κατερίνα, αφού γεννήθηκε την 1η Μαίου του 1985, με άπταιστα γαλλικά, αφού φοίτησε στο γαλλικό σχολείο "Άγιος Ιωσήφ". Είναι επίσης πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Αθηνών, στο τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής ενημέρωσης. Ξεκίνησε από την παρέα του "Όμορφου κόσμου" του Mega και τα τελευταία χρόνια ανήκει στην παρέα του "Δέστε Τους". Η παρθενική τηλεοπτική της εμφάνιση έγινε στην εκπομπή της Μαρίας Μπεκατώρου.


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: